FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

E clar! Bergodi nu mai poate rămâne la CS U Craiova nici dacă se răzgândește în privința demisiei

FOTO: https://www.facebook.com/UCVOficial/
FOTO: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 11:57 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 12:49

Cristiano Bergodi și-a dat demisia de la CS Universitatea Craiova. Tehnicianul italian a înțeles că a pierdut mult credit, în ciuda unei bilanț pozitiv. Suporterii sunt de multă vreme nemulțumiți cu jocul echipei, iar italianul a primit semnale că nu se mai bucură nici de susținerea totală a finanțatorului Mihai Rotaru.

Dezamăgit, după al doilea eșec consecutiv al Craiovei pe teren propriu, 0-1 cu Chindia, Cristiano Bergodi și-a asumat întreaga vină și a anunțat că va demisiona.
Mai întâi, timid: „Vom vedea ce se întâmplă zilele viitoare. Mă gândesc să îmi dau demisia. Vom vedea! Nu stau aici în ciuda sfinților. Am și probleme, poate că asta s-a văzut în joc". Apoi, tot mai hotărât: „Probabil, fără mine, echipa va porni din nou bine, mă bucur pentru băieți că îi las pe primul loc. Mă gândesc, dar 100% îmi dau demisia!".

Iar din sursele Gazetei, dacă va rămâne pe poziții, nici conducerea nu-i va pune bețe-n roate, în ciuda rezultatelor bune de până acum. Acolo, în birouri, nimeni nu mai e atât de convins că tehnicianul italian chiar este omul potrivit pentru titlu.

Finanțatorul Mihai Rotaru n-a fost vineri seară la stadion, ceea ce nu se întâmplă decât foarte rar. La fel, președintele Sorin Cârțu. Oficial, pentru că au avut COVID și se tem să mai iasă în public, neoficial, și pentru că le-a cam scăzut entuziasmul. Fanii sunt și ei nemulțumiți. Liderii lor susțin că „a fost și mult noroc" la obținerea multora dintre victorii și acuză „absența unui fotbal de calitate", pe măsura locului ocupat în clasament.

Cum spunea la un moment dat legenda alb-albaștrilor, Gică Craioveanu, „în Bănie contează și cum câștigi, nu doar să câștigi. La Craiova, lumea vrea și spectacol". Iar Bergodi știe toate astea. A reacționat când Silvian Cristescu, fost jucător și căpitan al juveților, apropiat lui Rotaru, a țipat la jucători din înaltul tribunei. Iar conducătorii au rezolvat problema. Însă semnalele negative primite ulterior l-au pus tot mai mult pe gânduri.

Sorin Cârțu: „La Craiova vor să vină mulţi antrenori!”

Însăși reacția lui Cârțu, vineri seară, la câteva minute după fluierul final, e edificatoare. Mai întâi, președintele s-a arătat surprins de intenția lui Cristiano: „De la ce a spus la ce face... A fost imediat după meci, aşa... Nu ştiu nimic despre problemele lui. Nici domnul Rotaru. Nimeni nu ştie, nimeni n-a vorbit cu el!".

Apoi, Sorinaccio s-a aprins: „Sunt nişte înfrângeri mai greu de perceput. Să te bată Clinceniul și Târgovişte? Dar ţi le asumi și vezi ce faci. Fac parte din joc şi astea. Nu e numai vina lui. E vina întregului colectiv". Pentru ca, într-un final, să răbufnească: „O să căutăm alt antrenor, dacă îşi menține poziţia. La Craiova vor să vină mulţi antrenori! Şi-a dat demisia, e treaba lui! Să vedem dacă e adevărat. A fost un mandat pozitiv. Au fost atâtea victorii, echipa e pe primul loc. Nu are motive să-şi dea demisia! E decizia lui!".

VIDEO  Ionuț Stroe, despre revenirea suporterilor pe stadioane: „Nimeni nu se joacă cu sănătatea publică!”

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

Prima reacție a Craiovei după demisia lui Cristiano Bergodi: „E treaba lui! Vor mulți antrenori să vină”

CS Universitatea Craiova - Chindia Târgoviște 0-1. Postul lui Bergodi, țintit în direct, de un omolog din Liga 1: „Nu am trecut ca gâsca prin apă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
155242644916485
Smarandoiu Stefan  •  07 Noiembrie 2020, 22:02
Postat de Smarandoiu Stefan pe 07 Noiembrie 2020, 21:57

Oricum, vor aduce un antrenor MULT MAI SLAB!

MANGIA A FOST FOARTE BUN, BERGODI A FOST FOARTE BUN, dar ,, i-au lucrat _SCÂRȚIȘTII"! În altă ordine de idei aveau doar 2 și 1/2 fotbaliști: Elvir Koljic, Cicâldău și Bancu! Restul, ,,Dinozauri, ...!

155242644916485
Smarandoiu Stefan  •  07 Noiembrie 2020, 21:57
Postat de laurentiu19_75 pe 07 Noiembrie 2020, 20:12

păi să coboare *** din tribună și să i antreneze.

Oricum, vor aduce un antrenor MULT MAI SLAB!

155242644916485
Smarandoiu Stefan  •  07 Noiembrie 2020, 21:56
Postat de observator_ipohondru pe 07 Noiembrie 2020, 16:42

Nu pot zice ca Bergodi este tatal antrenorilor, dar nici cu lotul Craiovei nu poti cere mare lucru. A fost o conjunctura favorabila si norocoasa sa ajunga echipa pe locul intai. Acuma se vede ca fara 2-3 piese de baza, restul echipei este o adunatura fara valoare. Ce sa faca Bergodi sau oricare alt antrenor? Nu e rau daca pleaca, poate ca vine unul cu mai multa personalitate s imaginatie. Dar de ce nu se simt si M Popescu, Cartu si Craioveanu? Inainte de toate, la Craiova managementul a ajuns sa fie dezatruos. Imbatati de 1-2 lovituri norocoase, Popescu si petardele lui s-au crezut mari scule si au aruncat banii pe fereastra. Este inadmisibil sa cauti 4 ani un fundas central si sa nu gasesti unul de Doamne-ajuta, iar in schimb sa dai 1,5 mil de euro pe un expirat ca Ivan. Afara M Popescu, ai fost candva ceva, dar vremea a trecut, trebuie sa intelegi ca toti imbatranim si devenim depasiti de evenimente. Dar acolo nesimtirea e mare, mare de tot!

FOARTE CORECT și LA OBIECT!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează