FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dezvăluiri incredibile din "era" Marius Șumudică la Astra: "Tavanul vestiarului era spart în toate locurile, se juca tenis cu piciorul"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 14:18

Marius Șumudică a lăsat pe toată lumea cu gura căscată în 2016, când a reușit să câștige unicul titlu din istoria Astrei Giurgiu, cucerit chiar în fața rivalei de moarte FCSB. 

Performanța giurgiuvenilor a uimit oamenii de fotbal din România, cărora nu le-a venit să creadă cum un vestiar dominat de probleme de indisciplină a reușit să obțină trofeul suprem din Liga 1. 

"Am avut privilegiul să intru în vestiarul Astrei în anul în care a luat campionatul. Ce era acolo! Se juca tenis cu piciorul, tavanul era spart în toate locurile, îşi cumpăraseră un fileu de la supermarket şi era incredibil.

Doar un antrenor care simte perfect vestiarul acceptă aşa ceva şi apoi poate să şi câştige campionatul", a declarat Emilian Hulubei, președintele AFAN, la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
andrei.f
andrei.f  •  23 Decembrie 2017, 13:34

Incredibilul devine foarte credibil atunci când analizăm arbitrajele, multe au fost de tip colţescu şi care, au împins Astra spre titlu !

wertusi
wertusi  •  23 Decembrie 2017, 08:45
Postat de Mario Durm pe 22 Decembrie 2017, 20:17

Du-te ma de aici... Intreaba-i pe fanii FCSB care nu sunt de acord cu asa ceva... a fost Lucescu mare antrenor? Dica, Radoi, Cartu, Titi Dumitriu astia sunt peste Lucescu... ce naiba... cum sa zici asa ceva? :)) Lasand prostia astora la o parte... Sumudica e antrenor. Punct.

cred ca a fost ironie

steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Decembrie 2017, 21:25
Postat de ucluj2011 pe 22 Decembrie 2017, 20:03

Șumi este un antrenor adevărat și mai mult decît atîta , un PEDAGOG... ceva cu care FOAAAARTE puțini antrenori în Lume se pot lăuda. Șumi este MARE DE TOT. Se vede că a fost elevul Marelui Luceafăr al antrenoratului românesc , TOP 10 MONDIAL în ultimii 10-15 ani , UNICUL Mirecea Lucescu!!!!!

Nici despre Ceausescu nu spuneau ca e "Luceafar". Felicitari.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează