FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dezvăluiri inedite din cariera "Magicianului" Sânmărtean » Ce sumă a câştigat pentru prima oară din fotbal: "Mi-am scos vecinii la pizza, cola şi biliard"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 21:22

Lucian Sânmărtean (37 de ani, acum la FC Voluntari) a rememorat momentul în care a câştigat primii săi bani din fotbal, pe vremea când evolua pentru Gloria Bistriţa.

"Am debutat în Liga 1, cu Ceahlăul, am intrat în a doua repriză, am dat şi un gol, a fost un debut fericit, fiind urmărit şi de părinţii mei din tribună. Emoţii pentru ei, emoţii pentru mine. Emoții pentru oameni, pentru că eram bistriţean şi atunci erau foarte entuziasmaţi. A fost un moment special, aparte.

Primii bani câştigaţi din fotbal au fost la acelaşi meci cu Ceahlăul. Am câştigat vreo 20 de milioane, a fost o parte foarte interesantă a acestui moment. Mi-au rămas şi bani mărunţi, şi monede, şi hârtii mai mici şi m-am trezit cu ditamai plasa de plastic, în care aveam prima. A fost un moment frumos, fiindcă am mers acasă, majoritatea banilor i-am dat în casă, părinţii mei aveau nevoie atunci, aveau nişte probleme de sănatate.

Cu nişte bănuţi i-am scos pe vecini la o pizza, la un biliard, o cola, aşa se purta pe vremea aia", a dezvăluit Sânmărtean la TV Telekom Sport. 

De-a lungul carierei, Sânmărtean a evoluat pentru Gloria Bistrița, Panathinaikos, Utrecht, FC Vaslui, Steaua, Al-Ittihad, Pandurii și Al-Taawoun.

În tricoul primei reprezentative, Sânmărtean a bifat 21 de meciuri, nereușind să marcheze vreun gol.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează