FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Dezvăluiri tari în direct la TV: „Ofertă clară pentru Ianis și Hagi la pachet! Știu echipa, știu sumele din contract”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 10:51

Liță Dumitru, fostul mare internațional, a dezvăluit în această dimineață că Gică Hagi și Ianis au avut ofertă clară din America, de la FC Dallas, locul 5 în Conferința de Vest a MLS. 

Stabilit de doi ani în America, Liță Dumitru a dezvăluit la revenirea în România că FC Dallas a vrut să-i ia „la pachet” pe Gică Hagi, managerul-patron al Viitorului, și pe Ianis Hagi, mijlocașul de 20 de ani al constănțenilor. 

„Am să vă dau o veste importantă. E un român care a jucat în România, iar acum e la Centrul de Copii și Juniori de la FC Dallas. Am vorbit cu el ca Ianis să meargă acolo, în prima ligă. Dar nu s-au înțeles cu Gică Hagi la bani.

Apoi, mi-a dat telefon acel român, Clementin, și mi-a zis că cei de Dallas îi vor pe și pe Gică, și pe Ianis. L-am sunat pe Gică și mi-a zis «Domne, lasă-mă în pace!». Nu a fost de acord”, a dezvăluit Liță Dumitru în emisiunea „DigiSport Matinal”, moderată de Viorel Grigoroiu. 

gica hagi

Ianis, salariu DE FCSB în primul an

 Liță Dumitru a dezvăluit și ce ofertă primise Ianis. În primul sezon, mijlocașul ar fi câștigat o sumă comparabilă cu cea pe care ar fi putut s-o primească de la FCSB, 27.000 de euro pe lună. Prin comparație, Gigi Becali îl plătește lunar pe Adrian Stoian, devenit între timp indezirabil, cu 30.000 de euro pe lună. 

Ulterior, salariul lui Hagi ar fi crescut după fiecare sezon.

„În primul an de contract, salariul lui Ianis ar fi fost de 360.000 de dolari, plus casă, mâncare și mașină. În al doilea an, ar fi fot de peste 400.000, în al treilea, peste 600.000 de dolari, iar în al patrulea, 900.000. Suma de transfer nu o pot spune. Cele două cluburi au discutat, dar nu s-au înțeles. Nu l-am mai întrebat pe Gică despre asta”, a adăugat Liță Dumitru.

3.500.000 €este cota lui Ianis, potrivit transfermarkt

Citește și:

Liță Dumitru s-a întors în România după 2 ani: „N-am loc aici, la fel ca Ilie Balaci” » Ce l-a surprins plăcut și ce l-a deranjat în America

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
para.para
para.para  •  11 Mai 2019, 16:05
Postat de aress123 pe 11 Mai 2019, 13:25

Daca nu aparea articolul nu apareai nici tu. Vad ca ai senzorii setati pe FCSB non-stop.

Colegii tai isi fac datoria: cenzureaza la greu.

para.para
para.para  •  11 Mai 2019, 15:07
Postat de aress123 pe 11 Mai 2019, 13:25

Daca nu aparea articolul nu apareai nici tu. Vad ca ai senzorii setati pe FCSB non-stop.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aress123
aress123  •  11 Mai 2019, 13:25
Postat de para.para pe 11 Mai 2019, 13:16

Inevitabil, acest articol nu putea aparea daca nu se facea in el o comparatie cu fcsb.

Daca nu aparea articolul nu apareai nici tu. Vad ca ai senzorii setati pe FCSB non-stop.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează