FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluirile făcute de Penedo din cantonamentul lui Dinamo: "Este foarte greu! Mi-a slăbit mult corpul"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 14:46

Jaime Penedo, 36 de ani, trage tare în cantonamentul lui Dinamo din Cipru pentru a ajunge la nivelul colegilor săi, după ce a pierdut două săptămâni.

Portarul panamez a vorbit despre problemele pe care le-a avut și care l-au împiedicat să vină la timp la reunirea echipei.

"E dur după ce revii după o pauză. Mi-a slăbit mult corpul, dar asta a rămas în trecut şi acum trebuie să fiu puternic fizic. Pentru asta lucrăm aici.

Subiectul cu intoxicaţia, ceea ce am avut eu, a rămas în trecut. Între mine şi club nu a fost nicio neînţelegere. Eu cred că s-a învârtit mai mult totul în jurul banilor de la FIFA, în legătură cu Campionatul Mondial. Dar nu acesta a fost motivul pentru care eu nu mă întorceam la club. Cred că mai mult au fost neînţelegeri din cauza lipsei de comunicare", a spus Penedo la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zorrozabal
zorrozabal  •  22 Ianuarie 2018, 15:36

O intoxicatie-mai ales cu peste-afecteaza grav ficatul!Dar nu l-a convins pe doctorul Lupu!Aa,nu e doctor,cica e scuter!Scuzati!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează