FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 1-3

Dialog incredibil între Claudiu Niculescu și Marius Avram: "Mi-a spus ironic că a dictat corect penalty-ul pentru Dinamo"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 22:55

Claudiu Niculescu, antrenorul lui FC Voluntari, l-a criticat pe Marius Avram, cel care a dictat un penalty eronat pentru Dinamo în meciul câștigat de roș-albi cu 3-1. Totodată, tehnicianul a recunoscut superioritatea lui Dinamo și s-a plâns încă o dată de atitudinea arătată de propriii jucători. 

"Acel penalty primit ne-a schimbat toată strategia. Am revăzut faza și nu-mi explic cum de a dictat penalty. Mă deranjează că Avram mi-a spus ironic că a fost penalty. Nu a avut puterea să recunoască faptul că a greșit și mi-a zis la pauză că a revăzut faza și că penalty-ul a fost dictat corect", a spus Niculescu la TV Dolce Sport.

"Am început bine repriza secundă, am pus presiune, am egalat, iar apoi, total inexplicabil, am luat gol. Nu am avut nicio șansă în acest meci să ne batem de la egal la egal cu Dinamo. Adversara a profitat de spațiile pe care le-am lăsat. 

Jucătorii resimt și ei lipsa rezultatelor din ultima vreme, și-au pierdut încrederea în ei. Sper că în aceste două săptămâni de pauză să ne revenim din punct de vedere moral, iar toți jucătorii accidentați să revină. E o seară tristă, mi-am dorit foarte mult să câștig. Dinamo a meritat victoria, ajutată totuși și de greșelile incredibile pe care continuăm să le facem.

Principalul vinovat sunt eu, trebuie să ridicăm capul, să muncim mai mult și, ca să folosesc un clișeu, să redevenim modești", a mai declarat Niculescu.

Citește AICI cronica partidei FC Voluntari - Dinamo 1-3

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
khal_37
khal_37  •  27 August 2017, 15:43
Postat de Pompiliu Bota pe 27 August 2017, 10:13

Zici ca nu a murit Postelnicu !

A murit sigur dar traieste fostul mare securist anghelache inventatorul ,,cooperativei'' in 1980 pe cand era tot presedinte si tot la dinamo, unchiul celor doi negoita.

id45
id45  •  27 August 2017, 11:14

Cred ca am vazut de la inceputul campionatului , catva fluierasi care au plan de cartonase , 11m si care vorbesc cu fotbalistii si antrenorii de parca ar fi pe propria mosie . Ceva este putred in Danemarca sau poate oamenii in negru au cote la pariuri sau poate chiar sunt probleme de a judeca un meci . Cred ca un control DNA ar fi necesar si apropo ce probe trebuie cand se vede cu ochiul liber , tovarasi !

887888274661367
Pompiliu Bota  •  27 August 2017, 10:13

Zici ca nu a murit Postelnicu !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează