FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Elvir Koljic nu a ajuns la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 17:01

Elvir Koljic (23 de ani), noul golgeter al celor de la CS U Craiova, ar fi putut ajunge la FCSB. Conducerea bucureștenilor l-a ales pe Raul Rusescu, iar Dică a dezvăluit duminică seara adevăratul motiv pentru care transferul a căzut. 

Bosniacul nu ar fi acceptat poziția de rezervă pe care ar fi avut-o la FCSB:  "Nu regret, îl aveam şi pe Gnohere şi îi era foarte greu să joace înaintea lui «Bizo». Cei de la Craiova au făcut această alegere, se pare că este un transfer bun", a declarat Dică pentru TV Telekom Sport. 

6
goluri a marcat Koljic în primele 6 meciuri la CS U Craiova

Nu a fost singura confesiune pe care a făcut-o aseară antrenorul vicecampioanei. Dică a răbufnit, mărturisind că patronul Gigi Becali nu îi acordă suficientă libertate de decizie: "Dacă aș fi lăsat, probabil că aș face mai multe la echipă". Detalii AICI.

CSU CRAIOVA - FCSB 2-1 // Ilie Dumitrescu se implică în războiul Dică - Becali: "Eu știu 100% acest aspect"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
lionforever
lionforever  •  22 Octombrie 2018, 22:45

Nici nu știau că există așa de buni profesionisti sunt.

tinn
tinn  •  22 Octombrie 2018, 22:18
Postat de poison_5 pe 22 Octombrie 2018, 20:10

Tic-tac, tic-tac! Cine e? Falimentul! :)))) Uga-buga-buga ficisibistilor!!!

falimente verzi pe pereti, ordonantelor

poison_5
poison_5  •  22 Octombrie 2018, 20:10
Postat de Livi Andrei pe 22 Octombrie 2018, 17:27

Finantatorul vicecampioanei Romaniei sustine ca va ceda gratis echipa atunci cand cheltuielile vor depasi incasarile. "Daca o sa ajung sa pierd bani la fotbal, atunci o sa-i dau echipa lui Talpan... Tin echipa doar atat timp cat scot bani", a spus Becali intr-o interventie la TV. Aceasta stire ati ratat-o ziaristi ***, sau va e frica sa nu va pierdeti postacii clonati?

Tic-tac, tic-tac! Cine e? Falimentul! :)))) Uga-buga-buga ficisibistilor!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează