FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - JUVENTUS BUCUREȘTI, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Dică a oferit ultimele informații despre starea lui Alibec: "Am tot avut probleme cu asta de când am venit"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 13:02

Înainte meciului cu Juventus București de duminică, Nicolae Dică a afirmat că atacantul Denis Alibec s-a pregătit normal alături de echipă în ultima săptămână și că fotbalistul se simte bine "din toate punctele de vedere".

"Alibec s-a antrenat cu echipa, este ok din toate punctele de vedere", a spus Dică la conferința de presă susținută înainte meciului cu "lanterna roșie" a Ligii 1.

Tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit și despre perioada mai puțin bună traversată de echipa pe care o antrenează, dar și despre lupta cu CFR Cluj pentru primul loc. 

"A fost o perioadă mai grea pentru mine, dar trebuie să te aștepți și la aceste lucruri. Vine un recul când nu-ți ies lucrurile cum ți-ai dori. De când am venit am tot avut probleme cu accidentările. Dar am un lot numeros și valoros și sunt jucători care pot să-i înlocuiască pe cei indisponibili.

Am vazut că CFR e într-o formă foarte bună în acest moment, dar noi trebuie să câștigăm jocurile și vom vedea dacă vom ajunge pe primul loc. Se vor mai pierde puncte în acest campionat", a adăugat Dică.

Partida dintre FCSB și Juventus București se joacă duminică, de la ora 20:45 și va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
maradona5
maradona5  •  02 Decembrie 2017, 18:11
Postat de dinamo_fan pe 02 Decembrie 2017, 14:25

sunt atacanti cu 3-4-5-6-7 goluri marcate despre care nu scrieti nimic. despre atacantul cu 0 goluri marcate si numai evolutii de 4 e comanda de 4-5 articole zilnic. promovati numai penalii, scandalurile si non valorile si apoi va mirati ca fenomenul fotbalistic este intr-o continua scadere.

E ordin de la stapin, stii cum e , ordinul se executam nu se discuta

samertx
samertx  •  02 Decembrie 2017, 15:09
Postat de valeri_gazaev100 pe 02 Decembrie 2017, 14:26

Demisia Dica daca vrei sa scapi de rusine . Submarinul clonat fc fcsb se duce la fund si te ia si pe tine daca nu evadezi. Justitia a dat lovitura decisiva , urmeaza frf si uefa si clona ilegala se desfiinteaza

Yellow submanie? :))

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  02 Decembrie 2017, 14:26

Demisia Dica daca vrei sa scapi de rusine . Submarinul clonat fc fcsb se duce la fund si te ia si pe tine daca nu evadezi. Justitia a dat lovitura decisiva , urmeaza frf si uefa si clona ilegala se desfiinteaza

Vezi toate comentariile (4)
Comentează