FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, dezvăluiri despre cele mai grele momente la FCSB: "Au fost două" » Ce își reproșează antrenorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 11:14

După 6 luni petrecute pe banca celor de la FCSB, Nicolae Dică spune că echipa putea avea rezultate mai bune și își reproșează două momente cheie din prima parte a sezonului.

"A fost un an bun, dar se putea și mai bine. Suntem în primăvara europeană, dar cu câteva puncte în plus am fi fost pe primul loc. Au fost două momente mai dificile. Meciul cu Viitorul, prima înfrângere în campionat, (n.r 0-1) și înfrângerea cu Astra (n.r 0-2), când veneam după trei înfrângeri consecutive. Dar după aceea a urmat un parcurs bun și am câștigat 4 din cele 5 meciuri. Vreau să dăm mai multe goluri și să primim mai puține.

Îmi reproșez ultimul joc din Europa League, înfrângerea cu Lugano. Am sacrificat acel meci pentru partida cu FC Botoșani. Dacă noi nu câștigat, iar CFR Cluj obținea o victorie, se distanța față de noi. În meciul cu Lugano am dat șanse și altora să joace, să arate că au valoare de Steaua", a spus Nicolae Dică la TV Digi Sport.

Citește și: Dică pune piciorul în prag! Mesaj categoric pentru Alibec: "Doar așa va rămâne" » Ce zice despre accidentarea atacantului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează