FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Dică, du-te și lasă-ne!" » Mesaj categoric primit de antrenorul FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 mai 2018 12:19

FCSB a ratat titlul de campioană și în acest sezon, în ciuda investițiilor masive, însă Nicolae Dică a fost reconfirmat în funcția de antrenor al echipei. 

Cel puțin verbal. A făcut-o Gigi Becali la toate televiziunile de profil, însă deocamdată confirmarea oficială, pe hârtie, întârzie să apară.

Iar Mirel Rădoi a anunțat că patronul FCSB nu are de ce să fie atât de sigur de rămânerea lui Nicolae Dică, tehnician care e gata să pună niște condiții înainte de a accepta din nou postul.

Până la definitivarea situației, cititorii GSP au dat votat masiv într-un sondaj de pe site, iar concluzia e clară: majoritatea consideră că Nicolae Dică n-ar mai trebui să rămână la FCSB. Din cei aproape 67.000 de oameni care au votat, aproximativ 45.000, adică 67%, sunt convinși că Nick ar trebui să plece de la FCSB, pentru că n-a știut să controleze vestiarul.

Doar 33% dintre cititori i-ar mai da o șansă antrenorului și cred că piteșteanul va învăța din greșeli.

REZULTATE FINALE SONDAJ GSP.RO: 

sondaj

"Dică pe locul 2 nu e un eşec. E primul lui an de antrenorat. Nu e corect. Dacă eşti pe podium, înseamnă că eşti antrenor bun. Hai să vedem în ce condiţii a lucrat! Păi vezi ce-a jucat în campionat, în Europa. Eu dacă aş fi antrenor la Steaua, aş spune că am făcut o treabă bună. Toţi îl fac pilaf pe Dică, nu e corect. Da, a avut lot bun, dar a scos rezultate bune în primul an de antrenorat. Dacă ieşeam eu pe locul 2, eram eu antrenor prost. Nu e corect" Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
gtn5
gtn5  •  27 Mai 2018, 08:45

lasa-ne dica,pleaca unde a intarcat mutu iapa.

100002473541087
Danut Ognean  •  26 Mai 2018, 19:30

dica ica nu pleca ramai si dui pe fcsb-ei din nou pe locul doi!fortza dicano!succes la locul doi!fortza dinamo!fortza cfr

luciann
luciann  •  26 Mai 2018, 16:13
Postat de dinamo_fan pe 26 Mai 2018, 12:43

Dica nu-i lasa !

Pai ce sa ne lase ca Jiji e principal!? Persista in prostia lui, o sa mai ia titlul la anul si la multi ani! I-a intrat in cap ca se pricepe...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează