FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 1-2

Dică, după victoria chinuită cu locul 13: "Am suferit mult pentru că Gaz Metan are fotbaliști buni". Cum a comentat evoluția lui Vlad

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 22:47

Nicolae Dică s-a arătat îngrijorat de defensiva echipei sale, deși FCSB s-a impus la Mediaș, scor 2-1, după golurile lui Budescu și Alibec.

"Sunt mulțumit de rezultat, dar jocul nu m-a mulțumit. Am suferit foarte mult în această seară. Cei de la Mediaș au adus jucători buni. Am avut probleme la începutul primei reprize și pe finalul meciului când cei de la Mediaș și-au creat câteva ocazii de a marca. N-am reușit să câștigăm duelurile aeriene, am avut și probleme la fazele fixe. Pentru a câștiga campionatul trebuie să dăm mult mai mult. Îmi doresc mai mult și pe faza ofensivă.

În a doua repriză mi-am dorit să avem un atacant care să țină mai mult de minge. L-am trecut pe Tase pe partea stângă și pe Teixeira pe dreapta pentru că aveam nevoie de experiență pe benzi", a declarat Dică la TV Digi Sport.

...despre portarul Vlad: "Noi ne bazăm pe Andrei Vlad. Și azi a avut o evoluție ok pentru vârsta sa de 19 ani. Noi avem încredere în el și de la meci la meci va crește. Cu siguranță va ajunge și în echipa națională pentru că are calitate". 

...despre galbenul luat de Alibec la 70 de metri de propria poartă: " Denis Alibec a luat galben din prea multă dorință de a arăta că vrea să-și ajute echipa. Chiar am țipat la el să se domolească pentru a nu lua roșu". 

Atacantul roș-albaștrilor va lipsi din meciul viitor cu CFR Cluj din cauza cumului de cartonașe galbene.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
andrei.f
andrei.f  •  04 Februarie 2018, 13:57

Dică, până creşte Vlad, mai bine bagă-l în poartă pe Stăncioiu, Vlad e nesigur.

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Februarie 2018, 13:25

Ati avut noroc cu arbitrul; la 11 metri ( incredibil !) si cu ..Olaru in ultimul minut.

166519390404871
Cristian Gherasim  •  04 Februarie 2018, 08:27

Dica mai lasa experimentele cu Tanase varf impins...Vlad nu da momentan nici o minima siguranta in poarta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close