LIGA 1    •   ASTRA - FCSB, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Dică face schimbări importante în echipa de start! Cum poate arăta FCSB în meciul crucial cu Astra

Luni, 16 Aprilie

Astra și FCSB joacă azi, de la ora 20:45, în ultimul meci din etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.Pentru această partidă, antrenorul FCSB, Nicolae Dică, are câteva probleme de lot. Filipe Teixeira, Valerică Găman și Denis Alibec au avut de suferit în zilele premergătoare meciului, iar ultimii doi au părăsit accidentați ultimul antrenament.

Astfel, Dică va miza în atac pe Harlem Gnohere, refăcut complet, iar în defensivă va alege cuplul Planici - Bălașa. În plus, Cristi Tănase nu face parte din lot, fiind învoit. 

Echipa probabilă FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Alibec, L. Filip, J. Morais, Fl. Coman, Ov. Popescu, Teixeira

Comentarii (28 ) Adaugă comentariu

lapusneanul  •  16 Aprilie 2018, 17:37

alt articol in care marele jurnalist foloseste cuvinte cheie...FACE , dupa care CUM AR PUTEA.....

jack_the_stripper  •  16 Aprilie 2018, 16:15

Postat de valeri_gazaev100 pe 16 Aprilie 2018, 13:59

Exact, noi militam pentru un fotbal sanatos. Singura cale de a-l obtine e sa-i facem pe fecesebistii pastilati sa baleasca si sa delireze de ciuda dupa esecul clonei fara certificat de identitate , fc fcsb, echipa batjocorita de osim fara nicio remuscare :))))

Definește ”sănătos”. Că e ceva care nu se leagă... E sănătos ca primăria să inventeze o echipă pe care să o sprijine ”moral” :-) și să-l pună pe infractor ul Gruia s-o finanțeze, ca să-i fie iertate păcatele? E sănătos ca un club sportiv, la presiunea aceleeași primării, să închirieze (!?!) marca acelei echipe fără nicio legătură cu răposata Rapid și, vai, fără certificatul ăla de care tot pomenești??

martinpen  •  16 Aprilie 2018, 15:47

Nu e nici o problema, fcsb va castiga. Chiar daca nu poate pe teren, pentru ca fcsb a fost "de treaba" si au preluat datoriile Astrei fata de LPF si Instat, tot se vor simti "obligati" cei de la Astra... Asa cum s-au simtit "obligati" fata de fcsb si in meciul de la Cluj...

Vezi toate comentariile (28)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase