FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHIAJNA, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Dică i-a luat tare pe jucătorii de la FCSB! Mesaj clar al antrenorului: "Nu va fi așa pentru că ne numim Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 14:56

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit la conferința de presă de azi despre meciul contra Chiajnei, de duminică, ora 21:00.

"Întâlnim un adversar care are mare nevoie de puncte. Nu a început bine campionatul, dar de la venirea lui Dorinel echipa arată altfel. Am văzut că a reuşit să câştige şi la Botoşani, iar în ultimul joc acasă nu a pierdut.

Va fi un meci foarte greu. Echipele au o altă atitudine când joacă împotriva noastră și mă aştept la un joc greu. Trebuie să fim concentrați, să avem o atitudine bună și să dăm totul pe teren. Nu vom câştiga doar pentru că avem echipament frumos şi ne numim Steaua când intrăm pe teren. Important este să câștigăm duminică și să menținem distanța față de locul doi", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

  • FCSB - Concordia Chiajna se joacă duminică, ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

Citește și: Mesaj războinic al lui Dorinel Munteanu înainte de meciul cu FCSB: "Dică nu e lăsat să antreneze"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  06 Octombrie 2018, 17:44

Saracul Dica, e atât de prost încât crede că antrenează Steaua, când de fapt, nici nu antrenează, nici nu e la Steaua. Pfff, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kaloogarele
kaloogarele  •  06 Octombrie 2018, 17:38

va numiti "fcsb" nu "steaua"

breitner
breitner  •  06 Octombrie 2018, 15:40

Dica nici macar nu stie la ce echipa este antrenor d'apoi sa si antreneze ceva! Sa-i spuna ciobanul ca este angajat la *** becali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează