FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI, MIERCURI, 21:45, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Dică îi mai cere 4 jucători lui Becali! » A dezvăluit când debutează Golofca, dar nu-și explică ce e cu transferul lui Planici

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 12:30

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre duelul de miercuri, cu CSM Poli Iași. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Dică a spus că va face multe schimbări în lot și că mijlocașul Cătălin Golofca, transferat ieri de FCSB, ar putea fi titular.

"Poli Iași este o echipă schimbată mult față de anul trecut. În acest început de sezon joacă ofensiv, este preocupată de posesie și, chiar dacă nu a marcat, a avut multe ocazii. A pus mari probleme adversarilor.

Voi face multe schimbări pentru acest meci. O să fie o echipă diferită față de meciul contra Chiajnei. Golofca ar putea să fie titular. S-a antrenat azi și este pregătit 100%. Eu și conducerea l-am vrut. Sperăm să ne ajute. Este un jucător de valoare.

Mă gândesc la meciul cu Sporting încă de la meciul contra Chiajnei. Vreau ca cei care vor juca în Portugalia să fie în cea mai bună formă fizică", a spus Dică la conferința de presă.

"Planici nu a căzut. Mai vreau patru jucători"

Dică a vorbit și despre transferul lui Bogdan Planici, fundașul sârb de 26 de ani al de la Vojvodina, și spune că mai vrea patru transferuri. Transferul fundașului este în impas, deși Becali a anunțat că a ajuns la un acord pentru 300.000 de euro.

"Am încercat să îl transferăm pe Planici. La un moment dat era rezolvat, acum nu mai este. Mai multe detalii nu pot să dau. Pentru moment, nu a ajuns la Steaua. Nu a picat de tot.

Sper ca în cel mai scurt timp să vină doi fundași centrali. Mai avem discuții și cu alți jucători, dar așteptăm răspunsul lui Planici. Vom vedea dacă acceptă să vină.
Eu vreau doi fundași centrali, un mijlocaș și poate și un fundaș lateral", a adăugat tehnicianul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zagna
zagna  •  08 August 2017, 15:22

..."poate un fundas lateral ? Sigur, un fundas dreapta ! Baga-l in... si pe Simion, cum incerci pe altii, incearca-l si pe el, e fundas DREAPTA de meserie ! Ori, pe el nu s-ar lua bani multi ? Dar, ti-ar aduce victorii si faima, dicane...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 August 2017, 14:29
Postat de sexilian pe 08 August 2017, 14:27

daca patronul vrea cere si un sobor de popi care sa aiba la ei ALIFIE DE PRECIZIE,socces.........

Iar ai incurcat echipele. Alta echipa mergea la popa de la Caldarusani....stii tu de ce.....

sexilian
sexilian  •  08 August 2017, 14:27

daca patronul vrea cere si un sobor de popi care sa aiba la ei ALIFIE DE PRECIZIE,socces.........

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close