FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, mesaj clar pentru noua vedetă de la FCSB: "Să nu-l facem de nu ştiu câte sute de milioane"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 14:49

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre mijlocașul Olimpiu Moruțan, 19 ani, și a spus că acesta trebuie să rămână modest în continuare.

"De când a venit la noi, Moruţan arată mult mai bine decât la FC Botoşani. Însă trebuie să îl lăsăm și să nu începem acum să îl facem de nu ştiu câte sute de milioane. Este un copil modest, care munceşte foarte mult. Are doar 19 ani.

Trebuie să rămână modest ca până acum şi să se pregătească foarte bine în continuare", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă de dinaintea meciului FCSB - Poli Iași, de duminică, ora 21:00.

Citește și: Nicolae Dică, veste proastă înainte de meciul cu Poli Iași: nu va conta pe un jucător de bază » De ce adversar se teme

Citește și: Se naște o stea! Moruţan, mai precoce decât Adrian Ilie şi Ilie Dumitrescu » Reperele fantastice ale fotbalistului de 19 ani

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  04 August 2018, 18:23

In acelasi mod, Becali si-a “umflat” toti jucatorii pe care i-a cumparat, iar apoi fie ca s-au pierdut, fie ca i-a vandut pe sume sub 10 mil. de euro !! Ne-a tot spus ca va lua zeci de milioane pe Cristi Tanase, pe Gardos, pe Chiriches, pe Stanciu si multi altii . Toti au clacat pe la echipele unde au ajuns, iar cel mai bine vandut, respectiv Stanciu, a zbarcit-o si el prin Belgia !! Acum, Coman este mai ceva ca Mbappe, iar dupa doua floricele si un gol cu niste ametiti din Slovenia, ne-a anuntat ca Morutan se va vinde pe zeci de mil. de euro pentru ca este mai talentat decat Messi, sau Hagi !! Numai tampenii debitate de o minte tulbure !!

miloguuu
miloguuu  •  04 August 2018, 16:07
Postat de poison_4 pe 04 August 2018, 15:09

Am impresia că Dica e cel mai sănătos la cap de la Fotbal Club FCSB. Mereu prudent, rational în declarații, fără arogante sau ironii, respectuos. Păcat, merita mai mult decat porcaria Fotbal Club FîCîSîBî..

nu e cazul .. Olimpiu chiar va pleca pe suma mare cat de curand, cum a spus si domnul Becali.! Forzza Steaua!!!

corectu
corectu  •  04 August 2018, 15:58

Nu stim care sunt limitele lui Morutan.Prudenta la declaratii.La o bere se pot spune multe.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează