FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, reacție după ce Alibec a plecat la munte în ziua meciului cu Viitorul! Ce spune despre posibila plecare a atacantului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 17:57

Alibec s-a antrenat alături de colegii săi și era anunțat în lot pentru meciul cu Viitorul 2-0, dar a preferat să plece la munte duminică dimineață, alături de mai mulți prieteni!

"E treaba lui Alibec ce face. Nu pot să-i impun eu ce să facă în timpul liber. Nu știu dacă nu-l mai interesează ce se mai întâmplă la Steaua. Cel mai bine e să-l întrebați pe el și să vă spună își dorește. În momentul ăsta totul depinde de el.

Dacă se va antrena bine și va avea evoluții bune, va juca. La Steaua nu joacă numele unui jucător. Nu m-am gândit niciodată că e mai bine în vestiar fără el. Dar dacă el se va antrena bine, va juca, fără probleme.

Ajutorul cel mai mare pe care eu i l-am dat e că l-am băgat pe teren. La fotbal dacă nu faci sacrificii și nu muncești zi de zi, nu progresezi", a zis Nicolae Dică la TV Telekom Sport. 

...despre antrenamente: "Lui Alibec i-am dat libertate la antrenamente. Eu pot să accept că înainte de meci nu face cu elasticul, sau nu face streching. Dar să-mi facă diferența pe teren". 

...despre posibila plecare a lui Alibec: "Poate i-ar prinde bine o echipă în Europa în care el să dea un randament mai bun. Aici nu e vorba doar de Alibec, dar să se înțeleagă, Steaua nu stă într-un jucător. Steaua e un club mare și poate înlocui pe oricine". 

...ce sfat îi dă lui Alibec: "Dacă Alibec înțelege că el trebuie să fie în careu, pentru că de acolo poate înscrie. Într-adevăr, el la Astra a marcat după contraatacuri. Pentru că îl avea pe Budescu, un bun pasator și așa reușea să înscrie. Dar la Steaua e altceva, echipele cu Steaua se apără în careu. Ori noi avem nevoie de om în față".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
166519390404871
Cristian Gherasim  •  20 Decembrie 2017, 19:00

Bun pleaca Alibec.Gnohere e suspendat .Dupa sa ne spui tu ca n-ai cu cine juca in atac si sa faci improvizatiile alea de *** cu Coman sau Benzar varf.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  20 Decembrie 2017, 18:58

ok

Vezi toate comentariile (2)
Comentează