FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO Este oficial! Diego Fabbrini a ignorat-o pe Dinamo și deja a fost prezentat la noua echipă

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 18:09

Diego Fabbrini, 28 de ani, și-a anunțat aseară plecarea de la FC Botoșani, iar azi mijlocașul a semnat cu ȚSKA Sofia, vicecampioana Bulgariei. Deja a fost prezentat la echipa de la Sud de Dunăre.

Fabbrini, mijlocașul italian care a impresionat în acest sezon la FC Botoșani, a fost dorit insistent de Dinamo și la un moment dat mutarea părea deja rezolvată. 

Lucrurile s-au schimbat în ultimele zile, când impresarul Florin Manea a recunoscut că sunt șanse mari ca Fabbrini să ajungă la ȚSKA Sofia, echipă ce a rivalizat și cu Levski. 

A impresionat în România!

Fabbrini a venit la FC Botoșani în septembrie 2018 și a bifat 31 de meciuri și 5 goluri în toate competițiile.

800.000 €este cota lui  Diego Fabbrini, potrivit transfermarkt

Italianul a fost crescut de Empoli, iar de-a lungul carierei a mai fost legitimat la Udinese, Palermo, Siena, Watford, Millwall, Middlesbrough, Spezia și Real Oviedo și Birmingham.

VEZI ȘI:

FOTO Diego Fabbrini și pasiunile sale: omul dorit cu ardoare de Dinamo e mare pasionat de drept + e îndrăgostit de bull-terrier-ul său: la ce gest a recurs când juca în Anglia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
cornelconasu
cornelconasu  •  29 Mai 2019, 12:30

E un fotbalist peste media campionatului nostru dar se pare are mari lacune de caracter ! Și el și impresarii lui ! Nu știu dacă lumea înțeles ce a făcut el ?! El avea un salariu în jur de 5000 de euro la Botoșani ! A cerut o sumă lui Dinamo , Dinamo a acceptat iar el urma să încaseze cu bonusuri cam de trei ori cât lua la Botoșani !!! A cerut contractul să îl vadă ...”avocații”, după care a făcut o mare mizerie ! S-a folosit de contractul cu suma oferită de Dinamo ca să arate altei echipe ce cotă de plecare are el, nu cea de la Botoșani de 4-5000, ci de 15-16 000 (12 000+ bonusuri de gol și assist) ! De asta am zis că e un om ...mic !

ge0x
ge0x  •  29 Mai 2019, 01:03
Postat de clubsteaua pe 29 Mai 2019, 00:32

acum o saptamana il laudati si spuneati ca aveti nevoie de el(si chiar aveti nevoie de un asemnea jucator) si acum spuneti ca pute? wtf? caracter de ***.

Cine a zis asta? Rednic poate.. Când nu ai bani de transferuri merge și asta. Asta e, e sărăcie la Dinamo momentan. Poate va rasarii și soarele în viitorul apropiat. Cum am mai zis, e un jucător mediocru. Dacă omul e incantat ca joacă în Bulgaria ce sa facem noi. Și dacă a zis ca vine la Dinamo si s-a sucit înseamnă că e ***. La ăștia în general nu le merge bine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

clubsteaua
clubsteaua  •  29 Mai 2019, 00:32
Postat de ge0x pe 28 Mai 2019, 19:41

Pai e mediocru dacă are loc doar în România și Bulgaria. Nu o fi vreun mare fotbalist.

acum o saptamana il laudati si spuneati ca aveti nevoie de el(si chiar aveti nevoie de un asemnea jucator) si acum spuneti ca pute? wtf? caracter de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează