FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Fabbrini, deturnat din drumul spre Dinamo? „Nu rămâne în România!” / „Așteaptă oferta de acolo și alege”

Diego Fabbrini (în roșu) într-un meci contra Concordiei Chiajna
Diego Fabbrini (în roșu) într-un meci contra Concordiei Chiajna

Articol de , - Publicat vineri, 24 mai 2019 16:28

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, anunță că Diego Fabbrini ar fi fost deturnat din drumul spre Dinamo și că va merge în Bulgaria, la Levski Sofia. Impresarul Florin Manea confirmă faptul că mijlocașul are o ofertă din țara vecină, însă nu de la Levski, ci de la ȚSKA. 

Nu rămâne în România, așa cred eu, așa mi-a zis mie. Are o ofertă din Bulgaria, de la Levski. Mai multe nu știu să vă zic. Mie mi-a promis că nu va juca în altă parte în România în afară de FC Botoșani.

Dacă declarația e doar de complezență nu știu. Mie mi-ar plăcea să plece în România, dar la o echipă care să-i dea banii pe care îi vrea el. Dar sunt convins că nimeni nu-i poate plăti salariul în România.

Chiar azi mi-a dat un mesaj prin Marius Croitoru și nu va pleca în România, pentru că ține mult la FC Botoșani.  Pleacă la o echipă din Bulgaria! El știe cât țin eu la el. Părerea mea, mai mult decât oficială, e că va pleca la Levski, nu la Dinamo”, a zis Valeriu Iftime pentru GSP.RO.

Impresarul anunță: „Trebuie să vină o ofertă de la ȚSKA”

Impresarul jucătorului, Florin Manea, a fost contactat de GSP pentru a discuta despre transferul lui Diego Fabbrini:

Are pe masă o ofertă de la Dinamo, dar acum trebuie să vină o ofertă de la ȚSKA, nu de la Levski. Va pune în balanță ofertele și va alege varianta cea mai bună”. 

  • FC Botoșani - Dinamo se joacă luni, în etapa a 13-a de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

VEZI ȘI:

VIDEO „Fabbrini s-a înțeles cu Dinamo” » Fotbalistul ar urma să aibă cel mai mare salariu din lotul „câinilor”

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Mai 2019, 02:48
Postat de steaua_nu_e_fcsb pe 24 Mai 2019, 20:30

L ai avut pe Salomao si l ai vandut si il aduci pe gat scurt asta ....asta da politica de transferuri

sa stii ca mi-a parut rau dupa foarte putini straini trecuti pe la Dinamo. 80% au fost ***, 15% au fost ok iar 5% chiar au fost jucatori de valoare. Salomao intra in cei 5% dpmdv. mai bine ii plateai salariul dacat sa platesti 3-4 la numar pe postul ala si nici unul sa nu joace nimic, fratii jaadi, ait atmane, aliji, Sorescu reprofilat si care a mai fost incercat acolo in stanga, toti net inferiori portughezului. multumim inca o data Alexandru David !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  24 Mai 2019, 20:30

L ai avut pe Salomao si l ai vandut si il aduci pe gat scurt asta ....asta da politica de transferuri

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Mai 2019, 19:42

dupa gsp Fabbrini se va transfera la jumate din echipele planetei pana se termina campionatul. la Dinamo se va transfera sigur de 30 de ori pentru a fi deturnat de 31 de ori. evident, toate aceste informatii, pe surse.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează