FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI 2-0

Vedeta care a răbufnit după Dinamo - Voluntari 2-0: „Întrebați-l pe Uhrin de ce nu am jucat!”

Dinamo - FC Voluntari. Sursă foto: Raed Krishan +35   FOTO
Dinamo - FC Voluntari. Sursă foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 19:16 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 19:26

Trimis pe teren în repriza secundă a partidei Dinamo - FC Voluntari 2-0, italianul Diego Fabbrini (30 de ani) a părut dezamăgit în urma decizie luate de antrenorul Dusan Uhrin jr. 

„Întrebați-l pe Uhrin de ce nu am jucat de la început. Sigur, vreau să joc, dar nu e decizia mea”, a spus Fabbrini la finalul partidei. Italianul a continuat: „Toată lumea știe că e o situație complicată. Ne gândim doar la campionat”, a mai spus mijlocașul. 

Adam Nemec: „Nu am dormit nopțile”

Nu știu cum sunt alții, dar eu nu am dormit nopțile. Aceste 3 puncte pot fi importante la finalul sezonului. Sper că astăzi să înceapă o etapă mult mai bună pentru noi. Trebuie să mâncăm bine, să dormim bine și să nu ne gândim la alte lucruri. Eu am avut unele probleme de familie, dar s-au rezolvat, am trecut peste”, a spus și Adam Nemec, marcatorul golului secund al „câinilor”. 

Mihai Eșanu: „Mă bucur că am întrerupt seria neagră”

Cel mai greu moment pentru un fotbalist e când nu poate să joace, am fost frustrat, mai ales când vedeam situația în care e Dinamo. Veneam după 13 meciuri fără victorie. Jocul a fost bun în unele momente și mă bucur că am întrerupt această serie neagră. Am jucat cu 3 fundași centrali, dar important e că nu am primit gol. Nu e cazul să discutăm problemele financiare în public. Odată cu această victorie, să sperăm că lucrurile se vor limpezi. Mai avem cinci finale și trebuie să le tratăm pe toate la fel. Dacă nu o ținem pe această linie, victoria de azi e în zadar
- Mihai Eșanu, portar Dinamo

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - FC Voluntari 2-0

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+31 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo - FC Voluntari 2-0. Minune în Joia Mare! „Câinii” obțin prima victorie din ianuarie și urcă pe loc de baraj

EXCLUSIV Atacantul refuzat de Dinamo le bate obrazul „câinilor”: „Eram bun și nu cheltuiau cu mine”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
22cea
22cea  •  30 Aprilie 2021, 04:13

Mai bine ca n-a jucat altel cine stie cum se termina meciul .

creeperno290
creeperno290  •  29 Aprilie 2021, 22:36

Ai fost praf si pulbere!

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  29 Aprilie 2021, 22:29

Doua rezultate de mirare: Dinamo bate pe Voluntari si iese un pic din zona rosie, Craiova bate pe FCSB si lasa pe CFR singura pe locul 1. Ambele rezultate - 2-0 categorice.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează