FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultima strigare » În ce condiții rămâne Diego Fabbrini la Dinamo + Craiova lui Mititelu stă la pândă!

Viitorul lui Diego Fabbrini e în ceață / foto: Gazeta Sporturilor
Viitorul lui Diego Fabbrini e în ceață / foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2021 11:35 / Actualizat luni, 24 mai 2021 12:42

Diego Fabbrini (30 de ani) vrea să aibă o discuție lămuritoare cu oficialii lui Dinamo, pentru a afla ce planuri are clubul în privința salariului său, abia apoi ar putea lua în calcul varianta Craiova lui Mititelu sau o altă opțiune. 

Diego Fabbrini este unul dintre jucătorii cu salariu foarte mare la Dinamo, mai exact 18.000 de euro, din proximul sezon, se încheie înțelegerea vizavi de micșorarea lefei, așa cum a fost până acum în 2021. 

Italianul de 30 de ani mai are contract cu „câinii” încă un an, însă roș-albii au anunțat niște salarii de criză, care să se învârtă în jurul sumei de 5.000 de euro pe lună, doar în cazuri excepționale să depășească acest cuantum

El și familia sa se simt foarte bine la București, Diego și soția sa, Rachele, alegând ca Fabbrini să continue iarna trecută în alb-roșu și să nu meargă la CFR Cluj și fiindcă fiica lor, Vittoria, s-a adaptat foarte bine aici, la grădiniță. 

În zilele ce urmează, fotbalistul și impresarul său, Florin Manea, vor avea o discuție lămuritoare cu conducerea clubului din Ștefan cel Mare pentru a vedea dacă mai poate continua în tricoul „câinilor" și care ar fi condițiile. În funcție de situația grupării din Capitală, Diego va decide ce pas va face ulterior.

Situaţie complicată pentru Diego Fabbrini 

Nou-promovată în Liga 1, FC Universitatea Craiova caută să dea o lovitură de imagine, iar clubul lui Adrian Mititelu ar fi interesat să intre în discuții cu jucătorul italian

Oricum, Fabbrini nu vrea să se grăbească, fiind cunoscut că nu ia decizii pripite și ia în considerare situația familiei. Cum nu s-a simțit bine la Sofia, la ȚSKA, a plecat după doar două luni din Bulgaria, alegând Dinamo. 

Acum, depinde de cât de mult va dori clubul „câinilor” să continue cu Fabbrini, mai ales că situația nu este ușoară deloc. Mijlocașul nu poate pleca liber din Ștefan cel Mare în acest moment, fiindcă, într-o asemenea situație, Dinamo ar trebui să plătească o sumă compensatorie sofioților, de 200.000 de euro

3 goluriși 2 assist-uri a reușit Fabbrini în 39 de meciuri pentru Dinamo în ultima ediție

550.000 de euroeste cota italianului pe transfermarkt

Alți bani, alte datorii la Dinamo

Suporterii-acționari din programul DDB trebuie să achite astăzi din nou o tranșă din rata către ANAF, în baza datoriei pentru Săftica, și fac eforturi pentru a strânge suma necesară. 

Au anunțat public în week-end că e nevoie ca fanii să contribuie financiar pentru a plăti taxa la stat, anunțându-și cei peste 15.000 de socios că vor fi informați curând asupra planului pentru redresarea clubului. 

Gazeta Sporturilor scria la începutul lunii că dinamoviștii sunt obligați să facă rost urgent de 200.000 de euro pentru a putea încheia luna mai, banii fiind necesari pentru echipă și rata restantă la ANAF, în baza datoriei pentru complexul sportiv de la Săftica.

VIDEO Soluția lui Constantin Anghelache pentru supraviețuirea lui Dinamo: „Să aibă în vedere ce am avut eu în 2013

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ionuț Lupescu face un anunț care îi entuziasmează pe fanii lui Dinamo: „Cumpăr eu cu alți doi, trei colegi de-ai mei!”

Ciao! » 10 jucători pleacă de la Dinamo în această vară

Își vinde Dinamo un om de bază în Serie A? Cine e vedeta dorită de Cagliari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
creeperno999
creeperno999  •  24 Mai 2021, 22:44

Vom rezolva problemele. Deja se lucreaza la o marire de capital unde vom utiliza banii imprumutati pentru aport de capital, banii lui cortacero o sa ajunga ,,la proxima semana", si DDB va deveni actionar majoritar. Vor veni alaturi legende ca Lupescu care o sa aiba contributii financiare fundamentale

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  24 Mai 2021, 17:25
Postat de joscenzura pe 24 Mai 2021, 16:31

Ramaneti cu Achim atunci si discutam anul viitor cand veti fi pe 15 sau 16 la retrogradare cu ce creeaza Achim.

sincer, problemele la Dinamo sunt cu mult mai mari decat lentoarea lui achim sau egoismul lui fabbrini! daca vor fi pe 15 sau 16 la anul, cred ca intr-o prea mica masura vor fi din vina celor 2! imi aduc aminte de o fraza dintr-un film, Underworld parca: "We have now far greater concerns than your precious scrolls!" :D

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  24 Mai 2021, 17:20
Postat de joscenzura pe 24 Mai 2021, 16:30

Da?? Care e diferenta intre lent si lenes? Daca esti lent esti lenes in fotbalul de performanta, clar. Berbatov nu era lenes, era doar lent;))

era doar pentru a preciza! achim nu e ca nu vrea, adica lenes, e ca nu poate! atat poate el! ca nu e de fotbalul mare,e din lipsa calitatilor, nu din lipsa vointei! pe de alta parte, fabbrini nu e mai breaz! asta poate, dar nu vrea! el vrea sa aiba o minge a lui,ca e indragostit de ea! cu asa atitudine, nu faci nicaieri performanta!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează