FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Din Liga 1, direct la liderul din Germania! Jucătorul care-l încântă pe Becali poate prinde transferul carierei: "Cei de la Borussia Dortmund sunt cei mai insistenți"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 14:09

Darius Olaru, mijlocașul ofensiv de 20 de ani de la Gaz Metan, se află pe lista celor de la FCSB, dar ar putea prinde un transfer în străinătate, la Dinamo Kiev sau superforța Borussia Dortmund.

Arcadie Zaporojanu, impresarul jucătorului, susține că mai multe cluburi din Europa l-ar vrea pe Olaru, iar printre ele s-ar afla și Borussia Dortmund, liderul din Bundesliga.

"Olaru poate fi mina de aur a Gazului. Nu doar FCSB este interesată de jucător. Mai sunt alte 3 formații. Despre Dinamo Kiev, care l-a urmărit la ultimele meciuri, s-a scris în mai multe rânduri.

Ceea ce este cu adevărat de semnalat este interesul crescut al celor de la Borussia Dortmund pentru Olaru. Iar eu îmi asum eea ce vă spun. Dintre toate echipele care-l urmăresc pe Darius, cei de la Dortmund sunt cei mai insistenți!", a declarat Zaporojanu potrivit Fanatik.

Olaru, crescut la juniorii lui Gaz Metan, a jucat 16 meciuri în acest sezon, marcând un gol.

500.000 €este cota lui Darius Olaru, potrivit transfermarkt

Citește și: 

Povestea lui Darius Olaru: Dinamovist în copilărie, jucătorul pe care Becali îl vede Verratti are alte planuri » A crescut fără părinți și merge în fiecare duminică la biserică

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
minell73
minell73  •  24 Decembrie 2018, 15:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  24 Decembrie 2018, 15:23
Postat de dinamo_fan pe 24 Decembrie 2018, 15:12

o sa ne spuna cei de la Dortmund despre Olaru ce au spus cei de la AS Roma despre Man.

Nu am fost atunci pe faza,fane,ce spuneau broscarii despre Man?

rocky2
rocky2  •  24 Decembrie 2018, 15:18
Postat de red_dogs_united pe 24 Decembrie 2018, 14:27

Trebuia introdus și prostul de Becali în titlu? Ce legătură are Becali cu Gaz Metan sau cu transferul omului în Bundesliga? O să ajungeți să scrieți de jucatorii care au trecut pe stradă pe lângă Becali sau jucatorii care au fost în același oraș cu Becali. Așa milogeala n-am văzut...

Poate ca-l vrea la clona limitrofă...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează