FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Din vară la FCSB? Un campion al României este cerut titular în echipa lui Dică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 10:08

În timp ce Gigi Becali încearcă aducerea lui Plamen Iliev, portarul Astrei, pentru a-l înlocui pe Florin Niță, Helmuth Duckadam are o altă variantă.

Fostul portar al Stelei este de părere că Victor Rîmniceanu ar fi fost o soluție excelentă pentru poarta roș-albaștrilor. "Eu cred că Rîmniceanu ar fi fost o variantă bună. Mai ales că era uşor de adus", a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

Râmniceanu a plecat în această iarnă de la Viitorul și a semnat pe 6 luni cu Sepsi Sf. Gheorghe. Astfel, portarul de 27 de ani, ar putea fi o soluție pentru echipa roș-albastră din sezonul viitor.

De-a lungul carierei, Rîmniceanu a jucat la Turnu-Severin, Petrolul, CS Otopeni. Dinamo, Chiajna și Viitorul.

900.000 €este cota lui Rîmniceanu, potrivit transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zizu
zizu  •  31 Ianuarie 2018, 10:51

Duckadam mai bine l ar aduce pe condurațeanu și cremele lui

Vezi toate comentariile (1)
Comentează