FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a ajuns iar pe locul 1 la juniori » A învins o formație care nu cunoscuse eșecul

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 16:21

Dinamo a ajuns din nou pe locul 1 în Liga Elitelor la Under 19! Aceasta după ce "câinii" au învins în week-end pe Sporting Juniorul Vaslui (5-3), moldovenii fiind fără eșec înaintea confruntării cu roș-albii. Mai mult, vasluienii aveau 6 victorii din tot atâtea partide, golaveraj 18-0.

După succesele cu Viitorul și cu FCSB, juniorii au învins doar la două goluri diferență după ce la un moment dat tabela arăta chiar 5-1. Mihai Dobre a mizat pe Fara, Ștefan, Zamfir, Cheia, Giafer, M. Andrei, Cl. Stan, Al. Lazăr, Crețu, Longher, Răducan și Măgureanu. Au punctat Măgureanu (2), Răducan (2) și Stan. Dinamo are 19 puncte în Seria Est a Ligii Elitelor.

Gabriel Răduță, șeful Academiei dinamoviste, a declarat după meci:

"Încă o dată am demonstrat că acest club are tineri de excepție, că este o pepinieră de succes. Tocmai de aceea se alimentează prima echipă cu fotbaliști de calitate de la academie. Oricum, de foarte mulți dintre fotbaliștii de la Under 19 veți auzi lucruri frumoase în curând, fiindcă sunt sigur că vor ajunge la nivel înalt".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
zizu
zizu  •  13 Noiembrie 2018, 05:48

Dacă era echipa viitorul,scriați și pe verso și lăudați că hagi în sus ,hagi în jos...

493869877759119
Iri Filiuta  •  12 Noiembrie 2018, 20:00

De ce nu spuneti ca vasluiul are o echipa inscrisa in competitie de alta categorie de varsta?? Mai mici cu un an...

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  12 Noiembrie 2018, 17:12
Postat de para.para pe 12 Noiembrie 2018, 16:59

Rog necalificatii de la hartia asta de impachetat peste sa-mi traduca si mie fraza din titlu "A învins o formație ce era care nu cunoscuse eșecul".

Pai iti explic eu. "Jurnalistul" a vrut initial sa zica "formatie ce era neinvinsa" si in mijlocul frazei s-a razgandit. Iar inainte de a publica n-a mai re-citit nici el nici altcineva.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close