FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a dat lovitura :) Rednic a adus un jucător care s-a antrenat cu Samuel Eto'o

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 13:31

Mircea Rednic i-a adus ieri în probe pe fundașul central Abdel Diarra (23 de ani) și extrema stânga Andy Kawaya (22 de ani).

Dacă Andy Kawaya n-a jucat deloc în 2018, nu același lucru se poate spune și despre Diarra, care are o poveste interesantă.

S-a antrenat cu Eto'o

Dinamo are nevoie de cel puțin un stoper, Rednic voia să-l aducă de multă vreme. Diarra are meciuri doar în ligile inferioare din Europa. Măcar el a jucat în 2018, spre deosebire de Kawaya. Abdel are 9 meciuri în play-out-ul ligii secunde belgiene, la Beerschot, în primăvară, dintre care 8 ca integralist.

Ivorianul care are două prezențe la selecționata Under 23 a țării sale se mai mândrește cu un meci în Cupa Turciei pentru Antalyaspor, doar că n-a apucat să joace în Superligă, având probleme cu actele. Tot acolo s-a antrenat alături de Samuel Eto'o și compania. A mai fost la Karsiyaka, eșalonul secund în Turcia, unde a și marcat de două ori în 10 meciuri, dar și în Suedia, la Syrianska, unde a strâns 11 partide.

Citește și: Dinamo a dat o super lovitură » A adus un jucător care a dat o pasă de gol cu Arsenal + Caracterizarea ultimelor două transferuri: "O face pătrată"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
952030968311337
Pavel Danut  •  01 Decembrie 2018, 01:42

Măi sakamoto mai învață să scrii ,a la voi la *** *** să *** *** lui fariseu gigi,DDB !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  30 Noiembrie 2018, 02:42

Bai nea vasile ,ne spui si noua ce mari jucatori sunt aia tineri ?? la situatia actuala, chiar nu merg experimentele, daca avem ca obiectiv calificarea in playoff, poate iti aduc aminte de CFR Cluj care a castigat 3 campionate consecutiv nu mai cu jucatori strain , singuru roman de acolo era numele stadionului DR.Constantin Radulescu, atat :)))))))))))))) asa ca despre ce vorbesti matale, mai terminati cu ***-urile astea cu tinerii, tinerii nostri sunt varza , nu au corp si rezistenta pt meciurile ligii 1 , noi nu avem mentalitatea alora de afara , politica asta cu jucatori straini e cea mai buna, doar ca falitu ala de negoita, trebuie sa inteleaga ca trebuie sa-i tina in lot pe aia care confirma, nu sa-i vanda ca FLAMANZILA la prima oferta !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  29 Noiembrie 2018, 21:33

Pe când un jucător care a folosit aceiași budă cu Neymar?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează