FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a pierdut un superfotbalist » Articol special în Marca despre el: "Șlefuit în Carpați pentru a debuta în fotbalul spaniol"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 19:28

Jose Romera (31 de ani) își trăiește a doua tinerețe în Spania. Fostul fundaș al lui Dinamo s-a impus ca titular la Almeria, în liga secundă. Cotidianul Marca i-a dedicat un articol: "Șlefuit în Carpați pentru a debuta în fotbalul spaniol".

Jurnaliștii îi descriu cariera oscilantă, momentul despărțirii de Dinamo și scepticismul cu care a fost primit în Spania. Adus pentru a suplini plecarea italianului Marco Motta în Cipru, Romera și-a impresionat antrenorul, pe Fran Hernandez, încă de la primele antrenamente.

Siguranța oferită flancului drept al defensivei i-a făcut pe spanioli să se întrebe cum de a fost posibil ca un astfel de fotbalist să vină din postura de jucător liber de contract.

Aventura lui Romera în România a durat două sezoane, între vara lui 2016 și vara lui 2018, perioadă în care ibericul a jucat 57 de meciuri în tricoul alb-roșilor, reușind să marcheze un gol.

1.209 minute jucate are Jose Romera în actualul sezon, cele mai multe din lotul Almeriei

600.000 €este cota lui Romera conform transfermarkt.de

Vezi și: Declarații TARI ale lui Rednic: "M-am atins de o legendă a clubului și imediat au sărit pe jucători cu hârtii, să semneze că nu mai vor să lucreze cu mine" :O

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
mosvasile
mosvasile  •  23 Noiembrie 2018, 15:50

Ce aia de la Marca stiu fotbal?Ei nu l-au auzit pe Dinu care gingavea ca nu-i bun?De ce ?Pentru motivul ca in opinia lui,la Dinamo nu a fost decat un fotbalist bun!Gici,cine-o fi ala?(Scuza-ma Dragos Bargaoanu,dar am vazut ce-ai postat,numai dupa ce apucasem sa postez si eu)!

caminero
caminero  •  23 Noiembrie 2018, 09:06

"perioadă în care ibericul a jucat 57 de meciuri în tricoul alb-roșilor, reușind să marcheze un gol." Un singur gol, dar ce gol! șut la vinclu, pentru 2-1 cu CSU Craiova în playoff, atunci cînd ne-a egalat pe final *** de Zlatinski.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  23 Noiembrie 2018, 03:17

Eh...ce stiu jurnalistii de La Marca???!!!Va spune nea Mister Cornel Dinu de la Targoviste cum sta treaba cu Romero...El edestept si cult! :)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează