FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultima mutare la Dinamo! A readus echipa în Liga 1, dar n-a mai avut loc în „haită”

Fostul campion cu Dinamo merge pe mâna noilor acționari: „Au venit într-un moment greu pentru echipă”
Fostul campion cu Dinamo merge pe mâna noilor acționari: „Au venit într-un moment greu pentru echipă”

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 18:18 / Actualizat marti, 08 august 2023 19:16

Alexandru Pop, 30 de ani, a contribuit prin două reușite spectaculoase la revenirea „câinilor” în prima divizie, după dubla de la baraj cu FC Argeș (6-1, 2-4), dar nu a mai prins lotul lui Ovidiu Burcă în Liga 1 și, de miercuri, este atacantul Concordiei Chiajna.

Atacantul a marcat două goluri spectaculoase în dubla de la baraj dintre Dinamo și FC Argeș, 6-1 și 2-4, dintre care o reușită antologică pe Național Arena, însă n-a mai avut loc în „haită” din momentul promovării în Liga 1.

Dinamo face show pe Arena Națională » Goluri senzaționale marcate de Pop și Ghezali
DINAMO - FC ARGEȘ
Dinamo face show pe Arena Națională » Goluri senzaționale marcate de Pop și Ghezali

Alex Pop, doar spectator și suporter al lui Dinamo în Liga 1

Fotbalistul n-a mai prins nici măcar lotul roș-albilor în prima divizie, fiind permanent doar spectator la meciurile lui Dinamo, dar de miercuri îl așteaptă o nouă experiență în cariera lui. Conform Fanatik, Pop va semna cu Concordia Chiajna, echipă ce și-a propus din nou promovarea în primul eșalon.

Știrea a fost confirmată pentru Gazeta Sporturilor de către președintele ilfovenilor, Cristi Tănase.

Detaliile contractului lui Alex Pop cu Concordia Chiajna

„Momentan, doar am ajuns la un acord de principiu. Mâine (n.r.- miercuri), poate reușim să primim actele și să parafăm înțelegerea. Ne-am înțeles și cu jucătorul, și cu clubul Dinamo, dar e nevoie de acte.

7goluri și un assist a adunat Pop pentru Dinamo în 29 de meciuri ediția precedentă

Ne-am dorit un fotbalist român, l-am adus. Cunoaște foarte bine campionatul și detaliile lui. Alex a făcut pregătirea la zi cu Dinamo, poate să ajute oricând Concordia. Mai avea un an de contract cu Dinamo. Va fi transfer la Chiajna, definitiv”, a explicat conducătorul Chiajnei, pentru GSP.ro.

200de mii de euro este cota pe transfermarkt a atacantului

VIDEO Dinamo e ultima în clasament, dar Ioan Andone le trasează un obiectiv îndrăzneț alb-roșiilor: „Ar fi bine să-și propună să ajungă în play-off”

Citește și:

EXCLUSIV Cornel Dinu a dat cu barda în campania de finanțare a Red&White: „Sună a bere finlandeză! El vrea să fie ham-ham distrugător la Dinamo că n-a reușit în «Sania albastră»!”

EXCLUSIV Fostul căpitan și golgeter al „stegarilor” solicită public: „Să-și asume și să explice cum s-au cheltuit banii Brașovului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  09 August 2023, 20:56
Postat de Barna pe 08 August 2023, 22:09

Deci ăștia 2 sunt Iosif și Randoom, cele doua legende ale gsp-ului?÷))))

astia '' 2 ''sunt 1 singur cu zeci de conturi.....angajat sa impacheze peste congelat ...cu asta se ocupa ....toate comentariile lui sunt provocatoare ..pentru a face trafic .....il gasesti aici non stop ...si de paste ..de craciun ..de revelion

rocky3
rocky3  •  09 August 2023, 14:16
Postat de rav410wrc pe 08 August 2023, 21:40

Esti asa de prostalau ca te-ai simtit c-ar fi vorba despre tine, tibi iq33 Firicel prostu', agramatu' nostru, sta in cusca si nu musca ... :))))

Băi, tu ești Iosif? Ca prea râde lumea de tine!:)))

popescu222
popescu222  •  09 August 2023, 06:11
Postat de jean_valjean pe 08 August 2023, 20:21

Ma uitam asa pe lot..nu cred ca avem echipa chiar atat de slaba cum se spune! Si Burca are fixurile lui cu Giafer,Bani,Nelut Rosu...cred ca astia ne trag in jos ! Cred ca sunt cel putin 5-6 echipe in liga 1 care arata mai rau decat Golubovic- Costin,Bena,Lucas,Amzar - Larrucea,Iglesias,Ilic- Ghezali, Politic,Goncalo....nu suna chiar de play off...dar de primele 8-9 cu siguranta !

De acord cu privire la Giafer, Bani si N Rosu. Dar si Bena e incet si gafeur, l-as vedea mai curand pe Rici in acel 11 pe care l-ai listat. Iar Iglesias isi cam epuizeaza creditul pe care l-a acumulat jucand bine in Liga 2. In ultimele meciuri e o umbra stearsa. Sper, apropo si de ce zici tu cu fixatiile lui Burca, sa ii dea totusi o sansa reala lui I Rosu.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează