FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Filip Mrzljak la Dinamo // Rămâne Dinamo cu buza umflată? Mrzljak își dăduse acordul să vină, dar acum nu le mai răspunde șefilor

Filip Mrzljak
Filip Mrzljak

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2019 16:24

Filip Mrzljak își dăduse acordul verbal să vină la Dinamo, dar nu mai răspunde la telefon de o săptămână.

Eugen Neagoe speră să facă la Dinamo o echipă care să nu aibă probleme cu intrarea în play-off.

După Cătălin Straton și Alexandru Răuță, antrenorul "câinilor" încearcă să dea lovitura cu închizătorul croat al celor de la Astra, Filip Mrzljak, 26 de ani, care și-a depus memoriu să devină liber de contract, după ce clubul nu i-a achitat salariile din noiembrie.

Conform surselor Gazetei, antrenorul dinamovist a purtat mai multe runde de negocieri cu fotbalistul croat, iar acesta și-ar fi dat acordul verbal să vină în Ștefan cel Mare.

Problema este că de o săptămână Mrzljak nu a mai răspuns la telefon și nu a mai dat niciun semn, deși mai mulți oficiali ai clubului l-au căutat atât la telefon, cât și pe WhatsApp. 

Aceștia cred că el negociază cu mai multe echipe și ar vrea să renunțe la această pistă, dar Neagoe este fanul declarat al jucătorului și este decis să mai suporte un timp hachițele fotbalistului.

50.000 € este suma pe care "câinii" sunt dispuși să i-o dea lui Mrzljak ca primă de instalare

1.000.000 €valorează Mrzljak în acest moment, conform transfermarkt.de

2goluri în 26 de meciuri a marcat Mrzljak pentru Astra în sezonul de Liga 1 recent încheiat

Citește și:

Dinamo, reunire cu porțile închise la Săftica! Florentin Matei este tot mai departe de Dinamo + Florin Bejan răspunde azi ofertei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Iunie 2019, 20:52
Postat de rares_ciontoiu pe 17 Iunie 2019, 19:40

De fapt, cei de la Gazeta Sporturilor își "înfloresc" cu nonșalanță propriile zvonuri, pe care ulterior le dezmint..!! Așa ceva.. :))))

exact, cand ai auzit ca e pe surse, e clar ca e facatura. din 10 informatii "pe sursele gazetei" 8 se adeveresc a fi gogomanii care sunt automat intoarse sub titulatura de "lovituri de teatru".

calinescu_
calinescu_  •  17 Iunie 2019, 19:57

RAUTA SI MARZIAK NU SUNT DE DINAMO ....!!!! LA FEL SI FRATII JAADI ....!!!! EU II VREAU PE FOSTII DINAMOVISTI :LAURENTIU RUS , ANDREI MARC , MIHAI POPESCU SI ROPOTAN ...!!!! PLUS GOROBSOV ....!!!

rares_ciontoiu
rares_ciontoiu  •  17 Iunie 2019, 19:40

De fapt, cei de la Gazeta Sporturilor își "înfloresc" cu nonșalanță propriile zvonuri, pe care ulterior le dezmint..!! Așa ceva.. :))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează