FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FC BOTOȘANI 1-1

Dinamo, amenințată după FC Botoșani - FC Voluntari: "Trebuie să o batem" » Antrenorul ilfovenilor, reacție savuroasă: "Dacă luam iar gol, nu mai rezistam"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 22:26

FC Voluntari și FC Botoșani au terminat la egalitate, 1-1, în singurul meci disputat azi în Liga 1. (Detalii aici)

Mijlocașul lateral Sebastian Chitoșcă, 25 de ani, a marcat golul celor de la Botoșani, în minutul 80, și a vorbit despre echipa antrenată de Costel Enache, spunând că moldovenii trebuie să o învingă pe Dinamo etapa viitoare.

"Orice punct este bun. Mai bine marca alt coleg și luam cele trei puncte. Am avut ocazii, dar nu am marcat. Trebuie să lucrăm mai mult la finalizare.

Trebuie să o batem pe Dinamo pentru că deja avem prea multe meciuri fără victorie. Avem nevoie de un rezultat bun. Trebuie să muncim mai mult și să fim mai modești", a declarat Sebastian Chitoșcă la TV Telekom Sport.

"Ne ajută pe viitor! Cam orice punct este important şi contează. Sunt însă foarte nemulţumit pentru că am început bine, am dat gol, dar a venit apoi faza din repriza secundă, când, din neatenţie, am luat cartonaş roşu şi istoria meciului s-a schimbat. Tebuie să câştigăm şi un meci, dar astăzi am avut ghinion. Păcat că n-am câştigat.

Era să pierdem iar pe final, în minutul 90+4. Din fericire a intervenit Vâtcă. La asta nu mai rezistam. La noi, în minutul 90, parcă fiecare adversar are ocazie de gol la fiecare meci"Dinu Todoran, antrenor FC Voluntari, la TV Telekom Sport

  • FC Botoșani - Dinamo se joacă luni, 8 octombrie, de la ora 21:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
166519390404871
Cristian Gherasim  •  30 Septembrie 2018, 08:32

Doar printr-o minune sa bati pe Dinamo la cat de haotic joaca Botosani in ultimul timp.Nu ca Dinamo ar fi mare echipa.Asa si Enache are discurs frumos are ca obiectiv castigarea meciurilor ,dar cand vezi ca baga 3 fundasi centrali ,3 inchizatori vezi frica si disperarea ,mai ales cand tu joci cu ultima clasata.

1742401565799276
Gaby A Gator  •  30 Septembrie 2018, 07:03

ca de obicei gsp lasa liberi pe site pe idio.tii.gigist care jignesc la greu. Fc voluntari este de fapt un fel de *** stang al lui becali.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rusine_rinamo_ksv_csa
rusine_rinamo_ksv_csa  •  30 Septembrie 2018, 00:12

no mare scofala s-o bati pe rinamo. go for it

Vezi toate comentariile (3)
Comentează