FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„La Dinamo nu se doarme!” » Încă un new-entry în echipa lui Burcă: „Alte transferuri sunt deja în discuție”

Gonçalo Gregório se antrenează cu Dinamo / Sursă foto: Facebook@ Peluza Cătălin Hîldan
Gonçalo Gregório se antrenează cu Dinamo / Sursă foto: Facebook@ Peluza Cătălin Hîldan

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 11:00 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 11:53

Cu transferurile încă blocate, Dinamo continuă să aducă jucători noi în cantonamentul din Slovenia. Mai nou, Ovidiu Burcă îl are la dispoziție și pe atacantul lusitan Gonçalo Gregório (28 de ani), ultima oară la União de Leiria, în a doua ligă portugheză.

Chiar dacă a început campania de achiziții cu frâna de mână trasă, Dinamo se regrupează din mers. Trei fotbaliști noi se antrenează deja sub comanda lui Ovidiu Burcă, în timp ce alte nume noi ar putea sosi zilele viitoare, anunță Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook

Fanii din APCH/DDB sunt acționari minoritari la Dinamo, cu 12,06%.

„Câinii” caută să se întărească în ofensivă, iar în acest sens l-au adus în stagiul din Slovenia pe Gonçalo Gregório, un atacant care are în CV o suită de formații portugheze. Belenenses, Leixões, Farense, Paços de Ferreira sau União Leiria sunt doar câteva dintre formațiile la care a activat vârful de 1,84m, care nu are în acest moment cotă pe Transfermarkt.  

Gonçalo Gregório s-a despărțit vara aceasta de UD Leiria. Sezonul trecut a punctat de 11 de ori în 21 de meciuri. „Într-o bună zi, mi-aș dori să ajung la un club mare sau să evolueze în străinătate. Este ceva la care aspir. Am primit mai multe propuneri, dar încă nu m-am hotărât asupra viitorului meu”, spunea Gregório pe 12 iunie, într-un interviu acordat prestigioasei publicații portugheze A Bola

Pleacă Lamine Ghezali de la Dinamo? Răspunsul șefilor: „E tot ce pot să spun acum”
DINAMO
Pleacă Lamine Ghezali de la Dinamo? Răspunsul șefilor: „E tot ce pot să spun acum”

Atacantul Gonçalo Gregório, ultima noutate de la Dinamo

La Dinamo nu se doarme! Contrar a tot ceea ce apare în spațiul public, mai ales în social-media, Dinamo este activă pe piața de transferuri

La ora actuală, în cantonamentul «câinilor» se află trei jucători noi care urmează să fie legitimați și pregătiți de joc pentru sezonul care va începe peste 2 săptămâni. Cei trei sunt: Adnan Golubovic (portar), Hakim Abdullah (atacant) și Gonçalo Gregório (atacant)

Pe lângă aceștia, alte transferuri sunt deja în discuție și lotul lui Dinamo urmează să se mărească. De altfel, nici interdicția la transferuri nu va mai fi aplicabilă în viitorul apropiat, ridicarea ei fiind doar o formalitate și o chestiune de timp

Avem motive să fim optimiști pentru sezonul care vine și nu trebuie decât să ne facem datoria de suporteri, aceea de a fi prezenți pe stadion meci de meci”, au mai punctat cei din PCH.

Poate face achiziții Dinamo deși are interdicție la transferuri?

„Câinii” au prezentat zilele trecute transferul lui Hakim Abdallah deși interdicția la transferuri e încă în vigoare. De ce și-a asumat Dinamo acest risc? Clubul are la dispoziție 15 zile pentru a reuși să scape de embargoul pus la transferuri. În caz contrar, jucătorul abia transferat nu poate rămâne în Ștefan cel Mare.

În acest sens, Dinamo așteaptă vești importante de la avocatul Jorge Ibarrola, care pledează cauza „câinilor” la FIFA, sperându-se în ridicarea interdicției la transferuri. 

Dinamo a apelat la un avocat cu ștaif în aceste spețe, iar zilele viitoare speră ca forul internațional să dea câștig de cauză bucureștenilor.

VIDEO Adevăratul motiv pentru care Ovidiu Burcă a acceptat să preia Dinamo » „Echipa copilăriei mele! Puteam să mă curăț”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo a transferat atacant de rasă » A promovat fosta echipă cu 26 de goluri și anunța: „Am avut multe oferte. Jucătorii ca mine sunt rari”

Dinamo împrumută un jucător în Liga 2 » Fotbalistul care pleacă din „Ștefan cel Mare” înainte de startul sezonului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
creeperno534
creeperno534  •  01 Iulie 2023, 22:41

Stai linistit ca se va plati daca nu se ridica interdictia prin justitie

istet10
istet10  •  01 Iulie 2023, 20:12

Nu doarme, dar nici nu plateste!

mihai_capraru
mihai_capraru  •  01 Iulie 2023, 15:59
Postat de Str82HeIL pe 01 Iulie 2023, 12:18

Stai sa vezi show ...dacă nu le ridica interdictia de transferuri ...Dinamo va trebuii sa le plateasca la toți ăștia tot contractul. Sa vezi după aia alte datorii :????

Amice, vezi ca ai mancat un "i" la "va trebuii", se scrie cu 3 de i. Dar na, cartile e grele in Giulesti. Sau Giulestii, ca nu stiu cum se scrie "egzagt".

Vezi toate comentariile (7)
Comentează