FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

Dinamo - Astra, echipe probabile » Bratu face 3 schimbări în primul "11" după umilința de la Craiova + Cum arată echipa lui Mulțescu

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 12:58

Dinamo o înfruntă în această seară, de la ora 21:00, pe Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 

Florin Bratu va efectua mai multe schimbări în primul "11" după eșecul dur suferit etapa trecută la Craiova, 0-3.

În primul rând, fundașul dreapta Laurențiu Corbu va reveni în primul "11" după două etape de absență, acesta urmând să-i ia locul belgianului Kino Delorge, cu evoluții nesatisfăcătoare până acum. 

În echipa de start a roș-albilor va reapărea, cel mai probabi, și Sergiu Hanca. Acesta a jucat din ce în ce mai puțin în acest sezon, însă Bratu îl va trimite în teren diseară, mai ales că Ivan Pesic este accidentat, iar Deian Sorescu nu a impresionat. 

Bratu pregătește o surpriză și în atac, Mircea Axente urmând să fie titularizat după ce în urmă cu trei săptămâni era la un pas să-i fie reziliat contractul. Evoluția din amicalul cu CS Popești Lerodeni, 5-0, în care a reușit un hatrick, pare să-l fi determinat pe tehnicianul lui Dinamo să-i mai acorde o șansă vârfului de 31 de ani. 

În schimb, Teddy Mezague și Danijel Subotic, noile achiziții ale "câinilor", nu vor fi nici măcar în lot, ambii fiind în urmă cu pregătirea fizică. 

Echipele probabile:

Dinamo: Penedo - Corbu, M. Popescu, Katsikas, R. Grigore - Gomelt, Cooper - Hanca, Nistor, Salomao - Axente
Rezerve: Muțiu, Delorge, Sorescu, D. Ciobotariu, Sg. Popovici, D. Popa, Moldoveanu
Antrenor: Florin Bratu

Astra: Iliev - Belu, Bejan, Erico, Radunovic - Mrzljak, Biceanu - Balaure, N. Roșu, Llullaku - D. Alibec
Rezerve: Lazar, V. Gheorghe, R. Boboc, Butean, Cestor, Begue, Moise
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Echipa lui Dinamo în înfrângerea de la Craiova: Penedo – Delorge, Popescu, Katsikas, Grigore – Nistor, Gomelt, Cooper – Pesic, D. Popa, Salomao

  • Dinamo - Astra Giurgiu, duel din etapa a 8-a a Ligii 1, se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
titiduru22
titiduru22  •  14 Septembrie 2018, 19:16

Ce trebuie sa mai faca Katsicas asta ca sa-l convinga pe Bratu ca nu mai trebuie bagat pe teren , nu cred ca am mai avut fundas central mai slab ca asta .

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  14 Septembrie 2018, 18:38

MUTIU - EHMANN , CIOBOTARIU , POPESCU , R.GRIGORE - COOPER(i.serban) , POPOVICI - SORESCU , NISTOR(tircoveanu) , SALOMAO(longher) - MOLDOVEANU !!!

1272923266081255
Badica Tudor  •  14 Septembrie 2018, 16:37

bratule ,ori esti prost ori *** ,ce dracu tot insisti cu axente asta ,este VARZA!!lai cerut ,tu acum spalate cu el pe cap,incep sa mi schimb parere despre tine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează