FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 3-2

DINAMO - CHIAJNA 3-2 // VIDEO + FOTO Dinamo se impune contra Chiajnei și este lider în play-out » Meci spectaculos cu 5 goluri

Dinamo - Chiajna // FOTO: Raed Krishan +22   FOTO
Dinamo - Chiajna // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 22:54

Dinamo a câștigat clar meciul cu Concordia Chiajna, 3-2, și este, pentru moment, lider în play-out, după 4 etape. Atacantul grec Papazoglou i-a făcut souvlakia pe ilfoveni. Două șuturi, două goluri. Și un assist pentru Zenke. Iar Concordia se poate pregăti pentru Liga 2.

Dinamo - Chiajna 3-2
au marcat: Papazoglou 28', 48', zENKE 55'/ iVANOVICI 68',Bawab 90+2'

Vezi AICI desfășurarea liveTEXT a meciului Dinamo - Concordia + toate statisticile

Vezi AICI VIDEO

Vezi AICI FOTO de la Dinamo - Chiajna

Mircea Rednic a trimis în teren aceiași titulari de la 2-0 cu FC Hermannstadt. Dar lui Dinamo, incomodată vizibil de pressingul oaspeților, i-au trebuit 28 de minute pentru un prim șut pe poarta lui Râmniceanu. Și acela a fost chiar golul semnat de Papazoglou, pe lista marcatorilor și la precedenta întâlnire, câștigată de „câini” cu 2-1 de Mărțișor.

Până la reușita atacantului grec, jocul l-a făcut Concordia. Numai că "directa" lui Gorobsov l-a găsit bine plasat pe Mandanda, iar voleul lui Marc s-a scurs pe lângă stâlpul din stânga al porții dinamoviste. După gol, cine a crezut că amfitrionii își vor lua viteză sau că ilfovenii vor deveni mai agresivi s-a înșelat. Pe gazon s-a așternut liniștea.

O liniște conservată până la finalul primei părți și de roș-albi, mai mult decât satisfăcuți cu rezultatul ce contrasta teribil cu jocul lor, și de oaspeți, incapabili să se scuture de șocul primirii unei lovituri picate din senin. Meciul a fost salvat de partea secundă. Și de un Papazoglou care i-a făcut souflakis pe ilfoveni. Mai întâi a dublat avantajul „câinilor”, apoi l-a servit pe Zenke, pentru 3-0. Primul gol al nigerianului în tricoul lui Dinamo.

Și meciul era practic încheiat după nicio oră! Timp în care amfitrionii dovediseră o eficacitate demnă de Interul anilor '60, 3 șuturi pe poartă, tot atâtea reușite, ajutați și de o Chiajna tot mai pasivă cu trecerea timpului. 3-0 scor final? Nu, pentru că Ivanovici și Bawab, ultimul în final, au redus proporțiile eșecului. Însă doar atât. Iar Concordia se îndreaptă cu pași apăsați spre liga a doua.

Dinamo are 25 de puncte și este lider în play-out, la egalitate cu Gaz Metan, care joacă luni cu FC Botoșani. Chiajna este ultima în Liga 1, cu 11 puncte, și pare tot mai aproape de retrogradarea în Liga 2. (Clasamentul INTEGRAL aici)

Click aici pentru programul etapei din play-out!

VEZI ȘI:

Echipele de start:

Dinamo: Mandanda - Dussaut, Klimavicius, Ciobotariu, Aliji - Zenke, Nistor, Filip, Sorescu - Montini, Papazoglou
Rezerve: Muțiu, R.Grigore, N'Diaye, Mallo, Șerban, Kabashi, R.Jadi
Antrenor: Mircea Rednic

Chiajna: Râmniceanu - Grădinaru, Koutroumpis, A.Marc, Fota - Ropotan, Cristescu, Gorobsov - Mousa, Bawab, Alexe
Rezerve: Greab, Bărboianu, Cadamuro, Ivanovici, Stănică, Albu, Nivaldo
Antrenor: Adrian Falub 

Stadion: „Dinamo”
Arbitru: Adrian Comănescu / Asistenți: Marius Marica, Bogdan Velicu

 
 

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (160)
dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  06 Aprilie 2019, 12:31

Angajati lui Gheorghe Bulau ca întotdeauna au ultimul cuvant. Asa se face presa in Romania. Unul care instiga la violenta impotriva animalelor(mult mai destepte ca el) e doar putin moderat. Alora care raspund comportamentului salbatic nemaintalnit din preistorie le e sters intreg comentariul. Domnule sau domnisoara moderator tu esti una din persoanele cu piatra in mana?

dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  06 Aprilie 2019, 12:08
Postat de jackies pe 06 Aprilie 2019, 03:54

Daca primaria nu-si face datoria cu hinghierii sa prinda *** si sa-le ***.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  06 Aprilie 2019, 08:29

" a câștigat clar" 3-2..?..... "i-a făcut souflakis pe ilfoveni." ??

Vezi toate comentariile (160)
Comentează
Close