FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA

DINAMO - CHIAJNA // Dan Nistor, motivat și în play-out: „Suntem jucători profesioniști, cu banii la zi! Trebuie să muncim”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 21:07

Dinamo s-a impus în fața Concordiei Chiajna, scor 2-1. Căpitanul Dan Nistor exclude varianta relaxării în meciurile din play-out și dezvăluie că Mattia Montini părăsise vestiarul înaintea pauzei.

„Trebuie să existe motivare, nici nu încape discuția. Suntem jucători profesioniști, cu banii la zi. Trebuie să muncim și să construim o echipă bună pentru sezonul ca va urma și să nu mai ajungem în această ipostază.

Știam că ei vor folosi multe mingi lungi, dar cu toate astea ne-au surprins la câteva acțiuni pe final. Important e că am câștigat”, a declarat Nistor pentru Look TV.

Italianul Mattia Montini a fost schimbat în prima repriză după o lovitură primită în zona cefei. Nistor a comentat accidentarea: „Montini nu mai era la vestiar la pauză. Nu știam ce s-a întâmplat cu el. Avea niște amețeli. Sper să se întoarcă sănătos la antrenamente”. 

Vezi și: 

DINAMO - CHIAJNA // VIDEO + FOTO Gafă în lanț la golul grecului Papazoglou » Conaționalul Koutroubis a alergat în zadar pe lângă mingea care se scurgea în poartă

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  02 Martie 2019, 06:27

Ce ***. Ce declaratii dau ei si cand colo sunt praf

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

113087319635072
Constantin Constantin  •  01 Martie 2019, 23:09

Bravo , Nistor ...mare om , mare caracter ...fotbalist mai putin ... Daca ati mai juca si fotbal , toate ar fi ok ....jegosi , *** ce sunteti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează