FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Claudiu Niculescu face praf strategia lui Mircea Rednic: „S-au dat afară jucători și nu a venit nimeni în locul lor”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 22:15

Claudiu Niculescu, fost antrenor la Dinamo, a criticat strategia de transferuri a lui Mircea Rednic și crede că sunt șanse mici ca echipa să ajungă în play-off.

 „Campionatul începe peste 3 săptămâni. Problema e că au plecat mulți jucători de pe linia de fund și nu a venit nimeni în locul lor. Nu s-a făcut niciun transfer în defensivă. Dinamo a renunțat la Corbu, Katsikas și Popescu, care erau titulari. Acum mai sunt doar Ciobotariu, Grigore și Ehmann.

În plus, nu ai un portar cu experiență. A plecat Penedo și nu s-a adus nimic în locul lui. Muțiu e de perspectivă, dar nu are experiență.

La Dinamo, linia dintre liniște și infern e foarte subțire. Mulți visează și spun că Dinamo poate ajunge în play-off. Pentru asta trebuie să se întâmple cea mai mare minune din fotbalul românesc. Trebuie ca echipa de pe locul 6 (n.r. Astra) să joace execrabil și Dinamo să bată tot. În plus, Dinamo mai trebuie să depășească alte patru echipe”, a declarat Claudiu Niculescu la TV Digi Sport.

Niculescu a fost antrenorul lui Dinamo numai două meciuri în acest sezon, fiind înlocuit chiar de Mircea Rednic.

Citește și: 

Rednic s-a răzgândit! A vrut să-l dea afară pe Vlad Muțiu, dar l-a chemat de urgență în cantonament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1568719463245246
John Roth  •  16 Ianuarie 2019, 16:41

Hai să licităm : Eu merg pe clasarea pe locul 7-9 , la final de playout !!!!! Ar fi un loc foarte bun in condițiile in care ciobanul vinde pe cca 40 milioane. In plus, această clasare ar fi justă, jucătorii s-ar autosorta, se vor școli in spiritul Dinamo și , mai ales, Nu Vom Retrograda !!!!! Rămân la ideea că l-am pierdut ,(grav!!!!), pe Rivaldinho , trebuia să revină la noi !@@! Dar, dacă s-a greșit cu Torje și cu Gicu, ce mai este de comentat ?!? Nu avem ștaifffff !!!!

ios_ge
ios_ge  •  16 Ianuarie 2019, 12:10

Cum adica l'a facut praf? Praf e mintea vostra de ne('n)semnati.

ray51
ray51  •  16 Ianuarie 2019, 09:26

Erori au fost, erori sunt inca. Si-or fi cat Dinamo incape pe maini bune. Am zis!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close