FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI, AZI, 20:00 TELEKOM, LOOK, DIGI, GSP

Dinamo, cu 3 jucători incerți înainte de meciul cu Voluntari » Miriuță mizează pe o ofensivă totală

Articol de GSP - Publicat luni, 11 decembrie 2017 13:02

Dinamo și FC Voluntari se vor duela azi, de la ora 20:00, în ultimul meci al etapei. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Echipa lui Vasile Miriuță are nevoie de victorie pentru a se menține aproape de locurile de play-off, în acest moment fiind la 4 puncte de Astra, locul 6.

Pentru meciul contra ilfovenilor, antrenorul dinamovist are probleme de lot și va putea conta pe Mahlangu, Nica și Costache, care au avut probleme medicale și sunt incerți.

Pentru a-și asigura victoria, Miriuța va forța, iar Hanca, Rivaldinho, Salomao și Nemec vor juca în atac.

Echipa probabilă Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, Oliva - Anton, St. Filip - Hanca, Rivaldinho, Salomao - Nemec
Rezerve: Brănescu, Bokila, Dudea, I.Șerban, Nascimento, Marici, Corbu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  11 Decembrie 2017, 16:35

Dupa "marele meci" de la Botosani,nu ar fi exclus ca "providenta" sa le "potriveasca",iar Dinamo sa beneficieze si ea de niste tusieri prietenosi,ca apoi sa "sara" MM cu clantza!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează