FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Semne că Dinamo poate pune în aplicare „planul B” la transferuri, în cazul în care interdicția FIFA se menține

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 12:12 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 14:47

Dinamo pare că mai are mici speranțe într-un verdict favorabil la FIFA privind interdicția de a face transferuri. Surse autorizate confirmă că acționarii au început să plătească datoriile către foștii jucători, dovadă că formația alb-roșie are banii necesari deblocării interdicției. 

Dinamo speră să poată înregistra cât mai repede jucătorii pe care i-a adus în această vară. Un verdict ar urma să sosească în zilele următoare. 

În cazul unei decizii nefavorabile, „câinii” vor fi nevoiți să achite aproximativ 400.000 de euro, bani pe care clubul pare să-i aibă în acest moment.

Dinamo vrea să-și răscumpere „casa” de la Ionuț Negoiță » De la ce sumă se pleacă
DINAMO
Dinamo vrea să-și răscumpere „casa” de la Ionuț Negoiță » De la ce sumă se pleacă

Dinamo a început să plătească din datoriile către foștii jucători

Un indiciu că șefii „câinilor” sunt gata să achite acești bani, dacă va fi cazul, o reprezintă plata unor sume către foștii jucători. 

Astfel, Balthazar Pierret a încasat 14.000 de euro, Desire Segbe Azankpo a luat 26.000 de euro, iar lui Baptiste Aloe i s-au plătit 7.000. 

În total, șefii lui Dinamo au scos din buzunar 47.000 de euro. Cei trei jucători acceptaseră amânarea salariilor pentru ca Dinamo să ia licența și sa poată promova.

  • Azankpo (atacant, 30 de ani, Benin) a ajuns la Dinamo în februarie 2022 și a plecat după 6 luni. A bifat 2 meciuri și un gol la Dinamo
  • Pierret (mijlocaș, 23 de ani, Franța) a fost la Dinamo între ianuarie 2022 și iulie 2022. Are 17 meciuri și 2 goluri
  • Aloe (fundaș, 29 de ani, Franța) are 10 meciuri și un gol la Dinamo, între februarie și iunie 2022

Încercăm să rezolvăm problema astfel, fără să plătim niște bani. Dar suntem pregătiți să plătim niște bani și pentru ridicarea interdicției, dar vrem s-o facem eficient. 

Ca termen limită este sfârșitul acestei săptămâni, adică dacă nu rezolvăm administrativ problema, suntem pregătiți să încheiem niște tranzacții și să rezolvăm problema interdicției. Știu că Vlad (n.red Vlad Iacob) a dat un mail, iar domnul Ibarrola (n.red avocatul Jorge Ibarrola) a transmis că joi vom avea un răspuns pe această temă. 

Totodată, i-am zis lui Vlad să facă un calendar cu termenele când putem să înregistrăm, să depunem la FIFA toate dovezile. Cred că suntem pregătiți să rezolvăm, indiferent de soluție. Repet, vrem să folosim acei bani în construcția lui Dinamo. 

- Andrei Nicolescu, acționar Dinamo, în interviul pentru GSP

Citește și: 

Andrei Nicolescu, în interviul pentru GSP: „N-o să venim cu un camion plin de bani, să-i aruncăm în fața porții la Dinamo!” » Replici pentru Zăvăleanu, Dinu și Gigi Becali

S-a remarcat la amicalul cu Dinamo Kiev: gol superb din lovitură liberă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
creeperno534
creeperno534  •  06 Iulie 2023, 22:43

Daca vin Torje si Matei, mergem inapoi in B!

gabineg
gabineg  •  06 Iulie 2023, 21:02
Postat de r9nazario pe 06 Iulie 2023, 16:25

pierret ala era bun de adus inapoi sincer

De adus înapoi pentru fotbal este doar Raul Albentosa. E singurul cu valoare și care a respectat blazonul. *** i-as propune pe Torje și Matei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hcm27
Hcm27  •  06 Iulie 2023, 18:04
Postat de mda.... pe 06 Iulie 2023, 15:23

Iar pe aici analistule?Pare ca esti interesat mai mult de altii decat de ce e in curtea ta....Vb romanului:"Sa moara si capra vecinului"...

Sa știi ca, " chiar" ma interesează, ca fără prostii ăștia de la Doar_Divizia_B era cam fără "sare" asa zisul Campionat de Fotbal al României.Si, bineînțeles, fără prostii, care o sustin!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close