FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Diego Fabbrini și pasiunile sale: omul dorit cu ardoare de Dinamo e mare pasionat de drept + e îndrăgostit de bull-terrier-ul său: la ce gest a recurs când juca în Anglia

Diego Fabbrini și feblețea sa, bull-terrier-ul Sean
Diego Fabbrini și feblețea sa, bull-terrier-ul Sean

Articol de - Publicat luni, 27 mai 2019 08:57

DINAMO // Diego Fabbrini (28 de ani), mijlocașul italian pe care Dinamo și Levski Sofia încearcă să pună mâna în mercato, are un bull terrier, căruia i-a făcut pagină specială pe Instagram, iar pe o pereche de adidași i-a imprimat chipul, pe când juca în Anglia.

Spectaculosul Diego Fabbrini, mijlocașul Botoșaniului pe care Dinamo și Levski Sofia și-l dispută deja în mercato, ezită încă să ia o decizie în privința viitorului său. „Știu că există oferte interesante, dar mă voi gândi serios la ele după ce se termină sezonul”, spune italianul în vârstă de 28 de ani.

Până să-și stabilească destinul pe linie sportivă, băiatul născut în Toscana se ocupă de două dintre pasiunile sale secrete. Fabbrini are un simpatic bull terrier, pe care l-a luat peste tot pe unde a jucat în ultimii ani, aducându-l, evident, și la Botoșani.

„Câinele face parte din familia noastră și nu lipsește niciodată de lângă noi”, spune italianul, care i-a făcut patrupedului și o pagină specială pe Instagram, cu hashtagul #seanfabbrini!

Meșter la Drept Roman sau Constituțional

Iar profilurile de pe rețelele de socializare ale familiei Fabbrini abundă de imagini cu bull terrier-ul prietenos, care apare în dese ipostaze și alături de fiica fotbalistului, Vittoria, în vârstă de 2 ani.


Fiica Vittoria și simpaticul Sean

Dragostea lui Fabbrini pentru câinele său a fost atât de mare încât în 2015, când evolua la Middlesbrough, și-a imprimat chipul lui Sean pe o pereche de adidași, cu care a făcut senzație printre colegi și fanii britanici.


Pe când juca în Anglia, italianul și-a imprimat ghetele cu figura patrupedului său

A doua preocupare necunoscută a lui Fabbrini se leagă de studiile sale de drept! „Am început cursurile la Universitatea din Pisa, dar nu am apucat încă să le termin. Mai studiez în timpul meu liber, fiindcă e un domeniu care mă atrage”, declară Diego.

El a reușit însă până acum să treacă peste examene la Drept Privat, Roman sau Constituțional și visează să practice avocatura după ce va pune ghetele în cui.

„Sunt toscan, e o zonă cu vinuri deosebite, dar nu m-aș putea numi un expert, fiindcă nu-mi place să beau. Dacă ar fi să recomand un vin bun, acela ar fi un «Bolgheri»”
Diego Fabbrini

Vezi și: Mircea Rednic, supărat pe „sifonul” din conducerea lui Dinamo: „Ce vorbim noi apare în ziar!” + Ce se întâmplă cu Fabbrini

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bogdany8
bogdany8  •  27 Mai 2019, 10:52

Ia uite ce chestie, pai daca ii plac cainii, hai Fabbrini intre cainii, hai la Dinamo ( in echipa dulailor) sa castigam titlu la anu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează