FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1

DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1 // Dan Alexa: "Dinamo are un lot mult mai bun decât locul pe care îl ocupă"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 23:30

Dinamo și Dunărea Călărași au terminat la egalitate, scor 1-1. Dan Alexa crede că ambele formații vor arăta mai bine după pauza de iarnă.

"Am întâlnit un Dinamo căruia Mircea Rednic a reușit să îi dea un refresh rapid. Pe noi ne mulțumește acest egal. Cu mai mult curaj puteam obține mai mult.
Am încercat să punem presiune pe mijlocașii lor centrali, dar ne-a ieșit doar parțial. În final au creat superioritate în flancul nostru stâng, au reușit să trimită multe centrări de acolo.

Suntem o echipă care își caută identitatea și încet, încet o găsim. Am spus-o la începutul campionatului. Voiam să creez o echipă care să se bată cu fiecare adversar. Sunt mulți jucători care vin după o pauză mare, cum e cazul lui Bourceanu. Sunt sigur că după pauza de iarnă vom arăta mult mai bine.

Dinamo are un lot mult mai bun decât locul pe care îl ocupă. Are calitate, dar e lipsită de încredere. Cred că celor de acolo le va fi foarte greu să joace în play-off. Nu cunosc ce se întâmplă acolo, dar cred că au luat cea mai bună decizie cu aducerea lui Mircea Rednic", a declarat Alexa pentru Look TV.  

Vezi și: DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1 // Mircea Rednic nu reușește revitalizarea! Dinamo e pe loc de baraj + Clasamentul complet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează