FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1

DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1 // Gicu Grozav, după un nou semieșec: "E rușinos, asta este realitatea!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 23:06

Dinamo și Dunărea Călărași au terminat la egalitate, scor 1-1. Gicu Grozav e sigur că lucrurile vor sta altfel de etapa viitoare, când Dinamo întâlnește Concordia Chiajna. 

"Din păcate nu am reușit să câștigăm. Cred că dacă am fi avut puțină șansă de final, când am avut dubla ocazie a lui Salomao și Moldoveanu, reușeam să câștigăm. Acum trebuie să câștigăm neapărat la Chiajna.

Este îngrijorător ce se întâmplă. E un loc rușinos. Asta este realitatea. O să fie o schimbare meciurile viitoare. În repriza a doua ne-am mișcat bine astăzi. Trebuie să ieșim din criză! Locul nostru nu este ăsta. Sper și am încredere că ne vom reveni.

Nea Mircea are o experiență mai mare, ne transmite încredere, dar totul depinde doar de noi. Vedeam lucrurile de dinafară înainte să vin. Mi-am asumat, am venit și voi lupta până la final", a declarat Grozav la Look TV. 

Vezi și: DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1 // Mircea Rednic nu reușește revitalizarea! Dinamo e pe loc de baraj + Clasamentul complet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  23 Octombrie 2018, 11:12

Gicule ,nu mai vorbi esti un jucator de nota 5 si nu de cinci stele.Suflrea dinamovista avea pretentii la tine.insa din jocul de aseara -a vazut lipsa lui Nistor si Mahlangu.La ora actuala la dinamo toate compartimentele sufera rau de tot.Mezague ala este o rusine de fotbalist,Ciobotariu ce avea daca juca? Probabil a jucat la Chindia SI NU LA mouscron.

1308183692641866
Diana Dim  •  23 Octombrie 2018, 09:35

Mai bine te duceai la Petrolul sau U Cluj! Acolo gaseai loturi mai bune si luptai pentru promovare nu pentru retrogradare ca aici.

131139337366621
Mircea Hortensiu Tomuș  •  23 Octombrie 2018, 03:08

Dinamo nu are valoare. Locul ei e de mai demult în LIGA a 2-a.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează