FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1

DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1 // Mircea Rednic pune tunurile pe jucători și anunță transferuri importante: "Ăsta e lotul! Trebuie să ne mișcăm rapid"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 22:58

Dinamo și Dunărea Călărași au terminat la egalitate, scor 1-1. Mircea Rednic a pus tunul pe jucătorii străini din lot și anunță mutări importante în iarnă. 

"Cred că e un egal realist la felul în care s-a jucat. Am fost timizi în prima repriză. Am avut o posesie bună doar în propria jumătate. Singurele lor șanse au venit după erori la mijlocul terenului, pe construcția noastră. 

Am schimbat la pauză, am fost mult mai prezenți la mijlocul terenului, am ratat niște ocazii importante. Nu am ce să fac. Ăsta este lotul, încercăm să ne mișcăm cât de rapid putem. Suntem în discuții avansate cu mai mulți jucătorii. Trebuia să testez și toți jucătorii din lotul actual. Trebuie să găsesc soluții. Astăzi am avut și doi jucători indisponibili, Corbu și Nistor. Nu am avut niciun jucător care să șuteze de la distanță.

Sunt un pic dezamăgit de străini. De la ei cer mult mai mult. Ținând cont de ce salarii au, vreau mai mult. Să facă diferența. În afară de 2, 3 ceilalți nu mi-au arătat astăzi că pot juca la Dinamo. Nu domnul Negoiță e de vină. A oferit un buget mare", a declarat Rednic pentru Look TV. 

Merg cu coroană la Balaci

"Mergem acum cu coroana din partea clubului. Am jucat cu el, îl cunosc foarte bine. Era un băiat extraordinar, am învățat foarte multe de la el. Îmi spune Crețule, Crețulică. Era un tip care avea o viziune ca nimeni altul, un talent unic", a spus Rednic vizibil emoționat.

Vezi și: DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1 // Mircea Rednic nu reușește revitalizarea! Dinamo e pe loc de baraj + Clasamentul complet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  23 Octombrie 2018, 12:55
Postat de Yuri Firsov pe 23 Octombrie 2018, 10:20

SI UITE ASA IL PACALESTE (iarasi!!!)REDNIC PE NEGOITA!!!ASA O SA FACA IAR NISTE TRANSFERURI REALIZATE PE ""AXA FAMILIE""SIREDNIC SI FATA LUI SE UMPLE DIN NOU DE BANI!!!DACA ESTE NEVOIE DINAMO VA MAI PIERDE PUNCTE PANA CAND NEGOITA VA ""DESCHIDE PUNGA CU EUROI""CA SA-I UMPLE BUZUNARELE FAMILIEI LUI REDNIC!!!!DAR MA INTREB ESTE UNUL ACOLO CARE SE DA PRESEDINTE LA DINAMO CARE SUNT SIGUR CA SI EL SE VA INFRUNTA DIN BANII LUI NEGOITA!!!!

Asa l-a pacalit Rednic pe Negoita de numai din transferul lui Mevlja si-a scos banii de salarii pe 2 sezoane. Si l-a mai pacalit cu Gnohere , Palic si Essombe care au dat vreo 30 de goluri impreuna in anul ala pt Dinamo. Spre deosebire de Axente, Subotic si Popa , 3 goluri in 12 etape toti la un loc. PS: tu sigur nu ai treaba cu Dinamo, esti un agitator fecesebist ori de pe la gazeta

467991146719096
Costel Rosoiu  •  23 Octombrie 2018, 10:56

Decat sa joace cu Mezague ,mai bine cu Ciobotariu care a confirmat la Chindia Targoviste,Vechile metehne cu vechile prietenii,i-au dat peste nas lui Rednic. Cu lotul actual se duce linistit in liga 2-a,Dar Pesic unde este? lOTUL ACTUAL ESTE DE NIVELUL LOCULUI 5-6 IN LIGA 2-A,SUNTEM VARZA DE BRUXELLES,MARE MIRARE DACA SCAPAM DE RETROGRADARE.

504878199852993
Ionescu Corneliu  •  23 Octombrie 2018, 10:24

Nu e de comentat nimic,CLASAMENTUL e "comentariul",cuprinzator a echipei "MILITIENILOR" i-au ajuns BLESTEMELE,ase ca mai FARTATILOR,inca odata sa adeverit ca exista DIVINITATE,in,rest numai bine si rau la nime.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează