FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI 2-0

Dinamo e gata de transferuri » Miriuță anunță că-i lasă pe jucători să plece și dezvăluie tactica pentru perioada de mercato: "Am vorbit deja"

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2017 09:15

După victoria cu FC Voluntari, 2-0, Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre politica de transferuri din iarnă.

Tehnicianul dinamovist a spus că Dinamo îi va lăsa să plece pe jucătorii care au oferte și a dezvăluit că deja a făcut lista de fotbaliști pe care vrea să îi aducă.

"Părerea mea e că dacă anumiți jucători vor avea oferte concrete și bune, nu cred că li se vor pune bețe în roate.

Deja am o listă cu jucători, scoutingul a făcut o listă de transferuri. Dacă vor pleca fotbaliști, putem aduce 5-6 jucători care să intre ca titulari. Am și vorbit deja cu 2-3 dintre ei. Așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Daca vor pleca, vom aduce jucători la fel de buni", a spus Miriuța la conferința de presă.

33
de puncte are Dinamo în acest sezon, cu unul mai puțin decât Astra, locul 6

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mosvasile
mosvasile  •  12 Decembrie 2017, 19:02

"nu li se va pune bete in roate"!Diplomat,Loczy bacs! De fapt vor fi vanduti pe 2 lei, iar betele alea, vor ajunge in roatele lui...Dinamo!

raikkonen79
raikkonen79  •  12 Decembrie 2017, 17:24
Postat de calinescu_ pe 12 Decembrie 2017, 13:20

MIRIUTZA , NE TREBUIE SI ANTRENOR .....!!!!!! CUM SA NU-TI DAI SEAMA CA NE TREBUIE UN INCHIZATOR LANGA ANTON ????????????? TREBUIE SA FII BATUT IN CAP .....!!!!! IN LOC SA-L JOACE SI CU DUDEA EL IL SCOATE SI PE ANTON SI JOACA CU 2 VARFURI FIIND LA UN PAS SA NE EGALEZE VOLUNTARIUL ......!!!!! PACAT .....!!!!! MAI INSISTA CU NASCIMENTO SI CORBU CARE SUNT PETARDE DE PETARDE ...!!!!! DACA VREI SA ADUCI CEVA : ARTEAN , QAKA, JO SANTOS , BALAN (VOLUNTARI) , ANDREI MARC SI RONALDO DEACONU ....!!!!

Aham. Lunga lista dar costa vreunul sub 5000 de euro?

raikkonen79
raikkonen79  •  12 Decembrie 2017, 17:23

Aham. Lunga lista dar costa vreunul sub 5000 de euro?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează