FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo e în afara play-off-ului, dar visează cu ochii deschiși la titlu: "Câștigăm 9 meciuri din 10, avem șansa noastră"

Cu patru etape înainte de finalul sezonulu regular, Dinamo e pe locul 7, cu 34 de puncte // FOTO: Cristi Preda
Cu patru etape înainte de finalul sezonulu regular, Dinamo e pe locul 7, cu 34 de puncte // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 22:02

Dănuț Lupu, scouterul celor de la Dinamo, crede că roș-albii se pot lupta cu șanse reale la titlu în cazul în care vor ajunge în play-off. 

"Dacă ne calificăm în play-off, avem șansa noastră. Dacă ajungi acolo și câștigi nouă meciuri din zece, ai șansa să iei titlul. Nu avem cel mai bun lot și nu practicăm cel mai bun fotbal, dar în fotbal se poate întâmpla orice. 

Noi, Dinamo, de ce n-am putea câștiga zece meciuri din zece? În actualul fotbal românesc e posibil orice. Cu toată stima, dacă Hagi a putut să ia campionatul cu niște copii, se poate întâmpla orice. Trebuie lucrat la mentalitatea jucătorilor".

Totodată, acesta a vorbit despre transferurile realizate de "câini" în această iarnă și salută revenirea lui Dan Nistor în cadrul echipei. 

"La capitolul transferuri nu prea am excelat. Am căutat jucători în limita posibilităților financiare. Mă bucur nespus de mult că s-a întors Nistor, am făcut un lucru extraordinar. Momentan, el e cea mai bună achiziție. Antrenorul care a fost la momentul respectiv nu l-a dorit, normal că jucătorul a plecat în vară. Important e că am reușit să-l aducem înapoi.

Cât timp au fost Contra și Mutu, noi, scouterii, nu prea am avut acces. Cât timp Andone sau Miriuță au fost antrenori, am fost și noi întrebați. 

Ne-am dat acordul și pentru Pesici și Monroy, am spus că sunt jucători care pot ajuta echipa. Dacă aducem jucători străini, hai să aducem jucători străini care să ne ajute, să fie peste cei pe care noi îi avem", a declarat Dănuț Lupu, la TV Digi Sport.

Fostul mare jucător al lui Dinamo a comentat și decizia clublui de a disputa prima partidă oficială din 2018, cea cu CS U Craiova, pe arena din "Ștefan cel Mare", în detrimentul Arenei Naționale. 

"Pentru suporteri, îmi doresc să jucăm pe Arena Națională. Totuși, mi-aș dori să vină 20-25.000 de suporteri și în "Ștefan cel Mare". Pe vremea mea, lumea stătea și pe nocturnă.

Eu am altă părere: fotbalistul trebuie să joace la fel și pe Arena Națională și în "Ștefan cel Mare". Eu nu sunt de acord nici cu cantonamentele din Cipru, din Antalya. Noi ne antrenam la Câmpina și nu aveam nici accidentări, nici rupturi. ", a declarat Dănuț Lupu, la TV Digi Sport.

"Pentru continuitate și pentru liniștea clubului e bine că Miriuță a rămas. Mă bucur mult că el crede în șansa noastră. Ne interesează să adunăm cât mai multe puncte în aceste patru etape rămase pentru a ne califica în play-off" Dănuț Lupu, scouter Dinamo

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
ares123
ares123  •  20 Ianuarie 2018, 14:40

Parca renuntase la bautura...:::)

andrei.f
andrei.f  •  20 Ianuarie 2018, 13:27

Trăindo sperando, murindo *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

581534618615543
Robert Ivan  •  20 Ianuarie 2018, 11:29

DINAMO trebuie sa invinga ASTRA, CHIAJNA si Craiova si un egal cu STEAUA. (4 JOCURI TARI).

Vezi toate comentariile (7)
Comentează