FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Dinamo face bani pe seama rivalei! » Ce strategie au adoptat "câinii" la case, înainte de derby

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 09:10

Dinamo și FCSB se vor duela luni, de la ora 20:30, în derby-ul care ar putea decide campioana din acest sezon. 

Ionuț Nedelcearu l-a însoțit ieri pe Rivaldinho ca să vândă bilete, aceasta fiind o idee promovată de către fanii clubului.

La casele de bilete, la loc de cinste stă fotografia cu coregrafia intitulată "Doar Dinamo București", ce-a devenit cunoscută publicului la meciul din preliminariile Champions League FCSB - Manchester City 0-5.

Pe lângă aceasta, mai sunt și imagini cu coregrafiile celebre ale "ultrașilor" roș-albilor. "Avem o serie de 3 victorii și o remiză în ultimele 4 meciuri, e normal să ne gândim la victorie cu Steaua luni", a comentat Nedelcearu.

782988 753480 alx6788

  • Dinamo - FCSB se joacă luni, de la 20:30, în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
valentinn10
valentinn10  •  27 Aprilie 2017, 18:40

STEAUA CAMPIOANA , FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI 27 , RESTUL E VRAJEALA , RESTURI MENAJERE PENTRU CAINI SI ALTE ,,PASARI"

gametable08
gametable08  •  27 Aprilie 2017, 16:10
Postat de hvlada pe 27 Aprilie 2017, 12:01

Titlul corect este :Dinamo face bani de pe Umilinta Stelei ,"Doar Dinamo București". -așa umilinta nici echipa de liga a 5-a nu a primit vreodată (pt ca si echipa de liga 5 are suporteri care vin la meci si nu are cum sa vina alti ultrașic rivali ,si daca vin nu o sa fie majoritari ) .. + Umilinta stelei in teren scorul 5-0 pt City , iar City a ratat penalty + 2bare si a.m.d ..scorul trebuia sa fie 8-0 , ținând cont ca City a remizat cu Astana care are un lot mai slab decât steaua din ce se lauda presa , Becali , de fapt mai toți vad steaua care poate bate echipe f bune ,păcat ca ne-a arătat controversa cu echipe ca Sherif tiraspol , Zurich si lista poate continua .......

E bine ca vorbesti din postura de spectator ca din postura de fan al lui dinamo ar trebui sa taci din gura,este vorba de City un club urias,care poate sa bata orice echipa,voi nu ati jucat in UCL niciodata asa ca e gratis rahatul/.bine adevarul ca in toata istoria voastra sunteti 0 pe plan international palmares de amatori.

martinpen
martinpen  •  27 Aprilie 2017, 13:02
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 27 Aprilie 2017, 11:56

Pentru care, *** ar trebui remunerate.

Nu e nevoie, au facut-o cu placere si mandrie...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează