FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Dinamo face legea la juniori în fața FCSB » O nouă victorie a ”câinilor”: "Ne bucurăm că am învins detașat cea mai bună grupă a celor de la FCSB"

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 19:08

Dinamo a umilit FCSB la juniorii A și B în calificările pentru Turneul de Elită, iar astăzi a venit rândul juniorilor C să facă instrucție cu rivalii, chiar în baza acestora de pregătire.

Curea, Ionescu, Floarea și Mitrică au semnat o victorie cu 4-0 în detrimentul roș-albaștrilor, formația lui Mihai Duras controlând ostilitățile meciului.

"Ne bucurăm că am învins detașat cea mai bună grupă a celor de la FCSB, în care s-a investit serios", a punctat Gabi Răduță, șeful academiei dinamoviste.

Și Vasile Miriuță a anunțat în Gazeta Sporturilor: "Voi urmări mereu antrenamentele și meciurile grupelor de juniori, de acolo oricine poate face saltul la prima echipă".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
suzana2a
suzana2a  •  22 Octombrie 2017, 10:25
Postat de dinamo_fan pe 21 Octombrie 2017, 20:34

Au batut ca sa fie imprumutati cand mai cresc un pic pe la echipe de duzina pt ca la echipa mare a lui Dinamo avem nevoie de bokilezi si albini.

Ca Bokila joc si eu la 100 de kile! Nu are pic de ambitie, pierde toate duelurile individuale......

valyomanyd
valyomanyd  •  21 Octombrie 2017, 21:32
Postat de dinamo_fan pe 21 Octombrie 2017, 20:34

Au batut ca sa fie imprumutati cand mai cresc un pic pe la echipe de duzina pt ca la echipa mare a lui Dinamo avem nevoie de bokilezi si albini.

Asa e, ai vazut ce fac tinerii cand joaca la echipa mare , Dudea 11 m cand jucatorul si mingea ieseau din teren :))))) Astia sunt juniori C, stii cati ani au ?

10210752430875657
Dana Nechita  •  21 Octombrie 2017, 21:27

Buna seara! Doresc sa specific ca la acest meci autorii golurilor au fost Tiberiu Curea-1 gol, Claudiu Badea -2 goluri și Ionescu Ely -1 gol și m-as fi bucurat nespus de tare dacă ar fi fost nominalizați . Depre prestația portarului echipei Dinamo , nu-mi voi exprima părerea, deoarece sunt mama lui și ii las pe avizați sa o facă. Va mulțumesc ! O seara frumoasa!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează