FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Refuzată la Târgoviște și Ploiești, Dinamo a găsit stadion pentru etapa cu Farul

Dinamo se vede nevoită să revină pe „Arc” pentru meciul cu Farul
Dinamo se vede nevoită să revină pe „Arc” pentru meciul cu Farul

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2023 11:51 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 12:02

Dinamo nu poate juca meciul cu Farul din etapa 10 de campionat nici la Târgoviște, nici la Ploiești, astfel că se întoarce la arena „Arcul de Triumf”.

Dinamo joacă împotriva lui FCU Craiova mâine, vineri seară, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Roș-albii ar dori să continue să dispute meciurile de acasă pe cel mai mare stadion al țării, doar că, proxima etapă după etapa cu oltenii, cu Farul Constanța, nu se poate juca acolo.

Reprezentanții clubului au fost informați că Arena Națională este închiriată pentru un eveniment, Asia Fest 2023, festivalul care promovează cultura și tradițiile orientale, în week-end-ul 22-24 septembrie. Astfel, Dinamo trebuie să se reorienteze spre alt stadion pentru runda cu formația lui Gheorghe Hagi.

Ovidiu Burcă a prefațat duelul Dinamo - FCU Craiova: „E mai bine vineri decât luni” » Îngrijorare privind biletele vândute
DINAMO - FCU CRAIOVA
Ovidiu Burcă a prefațat duelul Dinamo - FCU Craiova: „E mai bine vineri decât luni” » Îngrijorare privind biletele vândute

Refuzată la Târgoviște și Ploiești, Dinamo se întoarce la „Arcul de Triumf”

Conducerea clubului din Ștefan cel Mare a încercat să rezolve disputarea partidei cu Farul la Târgoviște, la o oră de București, pe nou construita arenă „Eugen Popescu”, acolo unde, în calitate de echipă oaspete, a jucat meciul de Cupa României cu Metaloglobus (2-1).

Ovidiu Burcă a transmis, într-o intervenție la Radio Dinamo, că ar fi interesat ca în viitor să joace acolo, în cazul în care nu se va putea pe Arena Națională, doar că pentru etapa cu Farul este imposibil. 

Dâmbovițenii au refuzat Dinamo, conform Prosport, întrucât a doua zi după ce „câinii” au meci, vineri seară, ora 21:00, are Chindia meci în Liga 2, sâmbătă, de la ora 11:00! Oficialități locale de la Târgoviște au declinat oferta venită de la București.

O altă variantă care ar putea fi luată în calcul, stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, nu poate fi accesată. Se știe foarte bine rivalitatea dintre Petrolul și Dinamo, iar galeria „lupilor” nu ar permite niciodată ca roș-albii să dispute vreun meci „acasă” pe arena lor.

De acest lucru sunt conștienți și oficialii Petrolului, chestionați pe această temă au replicat scurt și la obiect: „Niciodată!”. În plus, și Petrolul are etapă duminică, 24 septembrie, acasă, cu Hermannstadt. 

Înapoi la „Arcul de Triumf”, unde s-au efectuat lucrări de mentenanță

Astfel, Dinamo va fi nevoită să revină la stadionul „Arcul de Triumf”, acolo unde, practic, și-a mutat fieful încă din eșalonul secund. În ciuda faptului că Ovidiu Burcă, jucătorii și conducerea s-au plâns de calitatea gazonului la unele etape, arena este pe placul suporterilor, care au realizat multe sold-out-uri.

La stadion s-au efectuat lucrări de mentenanță, sunt șanse ca terenul să fie acum pe placul echipei dinamoviste. Ca variantă de back-up mai exista Voluntari, cu arena „Anghel Iordănescu”, dar și acolo există o mare problemă, ilfovenii având etapă acasă tot în același week-end, la nici 24 de ore după Dinamo - Farul.

18.000 de eurocostă închirierea arenei „Arcul de Triumf”

VIDEO » Eugen Voicu, tranșant când a fost întrebat de ce nu există mai multă transparență la Dinamo

Citește și alte știri:

Vestea-șoc a dimineții » Elias Charalambous, pe lista unui colos european!

Lupescu propune o schimbare radicală în Superligă! Cum s-ar desfășura campionatul: „Am fi în formă maximă în preliminarii, ar ajuta și naționala!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
creeperno534
creeperno534  •  14 Septembrie 2023, 22:40

Bani publici

hannah.robinson
hannah.robinson  •  14 Septembrie 2023, 17:55

Jucam in ghencea ca e din bani publici

demolarii
demolarii  •  14 Septembrie 2023, 16:57

Sau poate juca pe Ghencea !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează