FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0 // Liviu Ciobotariu contestă arbitrajul după înfrângerea cu Dinamo: „Mi-a plăcut cum a arbitrat pentru gazde”

Liviu Ciobotariu // FOTO: Cristi Preda
Liviu Ciobotariu // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 23:16

Dinamo s-a impus pe teren propriu, 1-0 cu FC Botoșani, în ultimul meci din etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1.

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Botoșani, a criticat arbitrajul lui Iulian Dima și a spus că un egal era un rezultat echitabil.

Când iei gol în minutul 89, după un joc bun, poți spune că a fost ghinion. Meritam mai mult. Cel puțin un rezultat de egalitate. Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus. Sunt supărat pe faza la care am primit gol. A fost o fază fixă. Știam că Dinamo e puternică la fazele fixe, dar iată că am primit gol. Cred că egalul era echitabil.

Important este ca meciul viitor să avem aceeași determinare. Dinamo e o echipă care are un moral foarte bun. Am întâlnit o echipă puternică, care ne-a pus probleme.

În mod normal nu comentez arbitrajul, dar mi-aș dori să fiu și au arbitrat așa când joc acasă. Mi-a plăcut cum a arbitrat pentru gazde. S-au adunat și la noi. Când se fac greșeli, se fac împotriva noastră. Dar nu de asta s-a pierdut meciul. Dacă eram atenți, nu primeam gol”, a declarat Liviu Ciobotariu la TV Telekom Sport.

Vezi și:

FOTO Iulian Dima, eroare după eroare în Dinamo - Botoșani! L-a iertat de două ori în trei minute de eliminare pe N'Diaye, care a marcat golul victoriei

FOTO Fază controversată la Dinamo - Botoșani! Moldovenii au cerut penalty

Citește AICI cronica meciului Dinamo - FC Botoșani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
reddogsv
reddogsv  •  23 Aprilie 2019, 11:19

Liviule tata asta e nota de plata pentru furaciunile BT din meciurile cu Dinamo. E o consecinta firesca a cea a semanat patronul tau *** Ati jucat cu rautate doar cu noi, ati vrut play off, ati primit rasplata, retrogradarea....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

allez_lfc
allez_lfc  •  23 Aprilie 2019, 00:39
Postat de Cristian Gherasim pe 22 Aprilie 2019, 23:35

Asta Dima ,aveai impresia ca se baga si el în echipa lui Dinamo.Acesti arbitri pentru ce sunt platiti?Chiar nu exista unul mai vertical acolo sa i tragă la răspundere?Ne au scos din lumea bună a fotbalului .Ce mai vor?!!!!!!!!!

Am impresia că în vitrina de trofee a fcsb-ului, pe raftul de sus, stă prăfuită bricheta lui Deaconu. Un adevărat simbol al clubului înființat în 2003(Deaconu, nu bricheta).

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Aprilie 2019, 00:09

a jucat Botosaniul senzational si i-au facut arbtrii. bai, asa ceva :))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează