FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ÎN PLAY-OUT

Dinamo-FC Botoșani 1-2 // Dan Nistor: „Trebuie să îmi ajut echipa mai mult, în play-out va fi altă Dinamo”

Dan Nistor, dezamăgit, foto: Raed Krishan/GSP
Dan Nistor, dezamăgit, foto: Raed Krishan/GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 22:08

Mijlocașul Dan Nistor, 30 de ani, a vorbit după Dinamo-FC Botoșani, 1-2:

  • Dinamo este, matematic, OUT din play-off! Echipa lui Negoiță bifează pentru al doilea an consecutiv „performanța” de a se lupta la retrogradare!

„Din păcate, nu mai avem șanse la play-off. Ne pare rău de înfrângere, nu meritam, am condus. Știam că sunt buni pe contraatac, dar am făcut greșeli în apărare. Trebuie să muncesc mai mult, să îmi ajut echipa mai mult.

Nu mai are rost să discutăm despre greșeli. Nu mai dezgropăm morții. Nu vom termina pe locul 11. În play-out va fi altă situație.

Fanii dinamoviști vor vedea altă echipă în sezonul următor. Sunt mulți fani și le mulțumesc că au venit la stadion, ei îl iubesc pe nea Mircea Rednic și de aceea vin”.

Citește și:

Atmosferă senzațională în „Ștefan cel Mare”: câți spectatori au venit la meci + ultrașii au comis-o din nou

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  18 Februarie 2019, 09:33

Ce aiureala ! Toata lumea are cu iluzii despre ce bun va fi sezonul urmator pentru Dinamo! Are de gind Negoita sa cumpere fotbalisti de calitate sau chiar cred ca pot lua titlul cu jucatori liberi de contract ???

omidiu
omidiu  •  18 Februarie 2019, 06:46
Postat de popescu222 pe 17 Februarie 2019, 22:31

Dupa victoria lui Sepsi la Medias oricum era aproape imposibil play-off-ul, chiar daca faceam 37 de puncte. Calificarea au pierdut-o Bratu si Miriuta. Sper sa ramana Rednic si sa facem o echipa competitiva pentru sezonul urmator.

Sa nu uitam de vina lui Contra, care vorbea spaniola in vestiar.

spinoza
spinoza  •  17 Februarie 2019, 23:29

Aduce Rednic încă 11 jucători și chiar va fi alta echipă!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close