FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2 // Dănuț Lupu critică fanii și doi jucători după ce Dinamo a ratat play-off-ul » Reacție virulentă: „Le va fi greu să joace pentru nimic”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 11:06

Dinamo va juca pentru al doilea an consecutiv în play-out, după ce a pierdut meciul cu FC Botoșani, 1-2.

Dănuț Lupu, fost jucator și scouter la Dinamo, a vorbit despre situația „câinilor” și a spus că lui Mircea Rednic îi va fi greu să îi mobilizeze pe jucători în play-out. În plus, acesta s-a luat și de fundașii laterali, Nasser Aliji și Jordan Mustoe.

Le va fi greu multora să mai joace două luni pentru nimic. Credeți că Mircea Rednic poate să-i facă pe jucători să evolueze cu aceeași motivație ca în primele meciuri? Mi-e greu să cred asta. Pentru Dinamo urmează meciurile cu Chiajna și cu Dunărea Călărași. Vor fi grele. Nu cred că Dinamo va reuși să le câștige.

Da, Fabbrini e un jucător bun, care driblează bine. Eu n-am auzit să fi fost propus la Dinamo. Dar dacă fundașul advers nu-l lăsa să dribleze, credeți că mai marca? Oricum, Dinamo are doi fundași laterali foarte slabi.

Fanii lui Dinamo sunt pe internet. La meci nu vine nimeni. Ei trebuie să înțeleagă că echipa nu are nevoie ca ei să stea pe internet. Trebuie să vină la stadion și să încurajeze echipa”, a declarat Dănuț Lupu la Pro X.

„Dacă Dinamo bătea cu 3-0 credeți că mai vorbea cineva de conspirații? Mi-e greu să cred că se întâmplă așa ceva! Credeți că CFR risca să piardă titlul ca să-i dea un punct Astrei și Dinamo să nu joace în play-off?”
Dănuț Lupu

Citește și:

Radiografia erorilor COLOSALE care au costat-o pe Dinamo încă un sezon: strategie haotică, antrenori la foc automat și greșeli de amatori

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
comedy.central
comedy.central  •  19 Februarie 2019, 01:59

Sa i se trimita poze lui ***, păpușa lui gigi becali cu piciorul lui Zenke! Sa si-o atârne de gat. *** din pipera!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comedy.central
comedy.central  •  19 Februarie 2019, 01:57

Evident ca si anul trecut in play-off joaca cooperativa lui gigi becali!

dvd1
dvd1  •  18 Februarie 2019, 16:39

retrageti Dinamo din campionat imediat. atit a mai ramas de facut. afara cu Redmic si toti ceilalti trepadusi de pe acolo. retrogradarea

Vezi toate comentariile (14)
Comentează