FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2 // Jucătorul care a îngropat-o pe Dinamo putea fi al „câinilor”: „E de cinci ori peste Nistor”

Dinamo - FC Botoșani // FOTO: Raed Krishan
Dinamo - FC Botoșani // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 09:07

Dinamo a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu FC Botoșani, și nu se mai poate califica în play-off.

Golul victoriei celor de la FC Botoșani a fost marcat în minutul 75 de mijlocașul italian Diego Fabbrini, 28 de ani. Acesta a luat o acțiune pe cont propriu, s-a distrat cu fundașii lui Dinamo și a șutat imparabil.

Ajuns în septembrie la FC Botoșani de la Birmingham, Fabbrini putea ajunge în vară la Dinamo. Impresarul Florin Manea l-a propus atunci la formația alb-roșie, spunând că este mai bun decât Dan Nistor.

„Dacă șefii lui Dinamo mă caută, le aduc eu un jucător bun, pe Diego Fabbrini. Are meciuri în Italia, Spania și Anglia. Vine pe costuri mai mici decât Nistor, îi plătește Birmingham salariul. E de cinci ori mai bun ca Nistor. Call me!”, spunea Florin Manea, la Pro X, pe 22 august 2018.

4goluri în 17 meciuri are Fabbrini la FC Botoșani

  • Fabbrini are 30 de meciuri și 3 goluri în Serie A, 12 meciuri și un gol în Europa League . Are o selecție în naționala Italiei, în august 2012, bifând 6 minute în amicalul Italia - Anglia 1-2, sub comanda lui Cesare Prandelli.
  • Fabbrini a fost crescut de Empoli, iar de-a lungul carierei a mai fost legitimat la Udinese, Palermo, Siena, Watford, Birmingham, Millwall, Middlesbrough, Spezia și Real Oviedo.

A fost refuzat de Bratu

Fabbrini, la fel ca și Hervin Ongenda, au fost refuzați de Florin Bratu. Antrenorul de atunci i-a preferat pe Diogo Salomao și Ivan Pesic, jucători dați afară de Mircea Rednic.

„Da, Fabbrini și Ongenda au fost propuși de către cineva. Dacă-l aduceam pe Fabbrini, trebuia să-l dau afară pe Salomao. Aveam un buget de salarii în care trebuia să mă încadrez. Trebuia să renunț la Salomao, care are un salariu mare”
Florin Bratu în octombrie 2018

Citește și:

Golofca și Fabbrini, călăii „câinilor”, trag concluziile succesului cu Dinamo: „Savurăm, dar mai avem două finale”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  18 Februarie 2019, 22:45

In speranta ca el si-ar lua comision si de la club si de la jucator, Florin Manea spunea lucruri trasnite! De ce ai aduce un fotbalist cu imprumut? Rednic l-a adus gratis pe Montini care in 4 meciuri are dublul realizarilor lui Fabrinni in 17! Deci cine e papagalul?

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  18 Februarie 2019, 11:58

Nu e productiv sa joci cu jucatori imprumutati!Jucatorul cheie al celor de la Botosani cred ca a fost Karabue!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  18 Februarie 2019, 11:42

Cand v-am zis de Bratu si echipa de balet. Ei sunt cei ce sunt responsabili pentru actualul sezon. Cei ce au adus jucatorii (o buna parte din ei)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează