FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - FCS SION 0-3 // Diogo Salomao vorbește despre plecarea de la Dinamo: „Dacă trebuie să rămân, asta se va întâmpla” + Ce spune Sorescu despre situația echipei

Diego Salomao
Diego Salomao

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 20:44

Mijlocașul portughez Diogo Salomao, 30 de ani, a vorbit după Dinamo - FC Sion 0-3 despre situația și despre contractul său, care expiră în vară.

„Nu știu care e situația mea. Eu mai am 6 luni de contract și sunt concentrat pe acest lucru. Nu ştiu ce se va întâmpla. Dacă trebuie să rămân, voi da 100% pentru echipă. Dacă va veni o ofertă şi va fi bună pentru ambele părţi, vom discuta.

În aceste momente este foarte dificil. Suntem în perioada de pregătire și trebuie să corectăm anumite greșeli. Sunt mulți jucători noi. Trebuie să se obișnuiască ei cu noi și noi cu ei. Sunt multe schimbări”, a declarat Diogo Salomao.

Deian Sorescu: „AU VENIT JUCĂTORI DE CALITATE”

Și mijlocașul Deian Sorescu, 21 de ani, a vorbit despre problemele lui Dinamo, care a pierdut ambele amicale de până acum, 0-2 cu Hajduk Split și 0-3 cu FC Sion.

„Suntem în perioada de pregătire. Trebuie să ne acomodăm unii cu alții și să îi integrăm pe nou-veniți. Trebuie să corectăm anumite greșeli. Cei care au venit sunt jucători de calitate și sigur ne vor ajuta. Sunt multe greșeli pentru că încă nu există sincronizare între noi. Vorbim cu ei în engleză și în franceză”, a declarat Deian Sorescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Ianuarie 2019, 00:16

din toti strainii aia era si unul bun - Salomao. si nu au gasit o cale sa prelungeasca. aialalti toti aia vai de capul lor aveau contracte pe 2-3 ani. vai si amar !

dvd1
dvd1  •  16 Ianuarie 2019, 23:44

retrageti echipa din campionat imediat. Nu mai are rost sa se continue. Retrogradarea e sigura 100% anul asta

star_bucharest
star_bucharest  •  16 Ianuarie 2019, 21:58
Postat de observator979 pe 16 Ianuarie 2019, 21:41

Ce de barfe! Despre Dinamo. adevarurile se vor vedea in meciurile oficiale de Liga 1! Nu in comentarii de cantonamente sau antrenamente!

sa se vada ce? ca playofful l-au ratat si pana in playout mai este. unde oricum se injumatatesc punctele,pot sa bata tot in sezonul regula,ca in playout oricum se injumatatesc punctele si o sa fie aproape de retrogradare.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează