FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB 1-1 // Doi jucători corigenți după derby: Gnohere a fost cel mai slab de pe teren

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 10:09

Dinamo și FCSB au terminat la egalitate partida de ieri de pe Arena Națională, scor 1-1, meci influențat foarte mult de stara gazonului.

Fără să fie o partidă spectaculoasă, jucătorii și-au îndeplinit în mare parte sarcinile trasate de antrenori. De departe cel mai slab de pe teren a fost Harlem Gnohere, notat cu 3, fotbalist eliminat în minutul 52.

Nici Olimpiu Moruțan n-a făcut un meci foarte bun. El a primit nota 4 și a fost schimbat la pauză cu Florinel Coman, care a primit 5.

Benzar, Man, Cooper și Axente au luat nota 5. Daniel Popa are 8, cea mai mare notă de pe teren, în timp ce majoritatea fotbaliștilor au primit 7.

note

statistici

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
zagna
zagna  •  12 Noiembrie 2018, 16:42

Arbitrul nota 8 ??? Minusuri:1. a acceptat inceperea meciului cu intarziere; 2.A TRECUT CU VEDERE DE FOARTE MULTE ORI ARUNCAREA IN TEREN CU DIVERSE OBIECTE, INCLUSIV PETARDE PERICULOASE; 3. a fragmentat nejustificat jocul;

martinpen
martinpen  •  12 Noiembrie 2018, 11:23
Postat de Robert Sergiu pe 12 Noiembrie 2018, 11:08

nu o da la intors ...adevarul e unu' singur accepta-l ma nu te face de ras pe aici

Nu inteleg de spui "adevar" unor lucruri care nu se verifica in realitate? Crezi ca e suficient sa spui unui bulgare de noroi ca e diamant si te-ai imbogatit ? In ce lume ti-ai facut educatia?

bombzilla
bombzilla  •  12 Noiembrie 2018, 11:11
Postat de mariuss72 pe 12 Noiembrie 2018, 10:45

Rupert, ti-au dat parintii voie la tableta?

Vezi ca adevaratul Rupert (din Hadareni), aka hitman, nebraska, herman, e in tabara voastra.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează